Samuel Eto'o, Galatasaray İçin Astronomik Teklifi Reddetti!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
samuel_etoo_galatasarayi_bos_gecmiyor_WS.jpg

Galatasaray ile Samuel Eto’o arasındaki flört ciddileşiyor. Teknik patron Fatih Terim’in forvet takviyesi talebi üzerine harekete geçen Sarı-Kırmızılılar’ın radarına, 36 yaşındaki Kamerunlu futbolcu girdi.

Ancak Eto’o’yu takip eden tek kulüp Cim Bom değil. Son olarak Brezilya’dan Flamengo’nun tecrübeli golcüye 1.5 yıl için 4.5 milyon Euro’luk dudak uçuklatan bir teklif sunduğu ortaya çıktı.

Konuyla ilgili olarak ulaştığımız Samuel Eto’o’nun menajeri Wilfried De Happi ise “Oyuncum Türkiye’de kalmak istiyor. Önceliğimiz Türkiye’deki teklifler” diyerek, bu transferde Galatasaray’ın 1 adım önde olduğunu işaret etti.

Fanatik

Kendisini çok severdim ama bize elle attığı golden sonra saygım bitti, gelmesini istemem.

Camiamıza renk katıp yeni bir soluk getireceği hiç şüphesiz.

Kolpa gibi geldi bana, kaynak malum. Eğer gelecekse eto ile yapılacak sözleşme önemli, iyi performans vermeme ihtimali de var ve antalyada sorun çıkardığı dönemler de oldu hepsini göz önünde bulundurmak lazım en önemlisi de tabiki yaşı

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Samuel Eto'o -> Galatasaray
Emrah Başsan, Tarık Çamdal, Koray Günter (K), Endoğan Adili (K), 1 milyon Euro -> Antalyaspor

Transfer Nöbeti'ne de yazdım. Maddi yönden bile kardayız.

Samuel Eto'o -> Galatasaray
Emrah Başsan, Tarık Çamdal, Koray Günter (K), Endoğan Adili (K), 1 milyon Euro -> Antalyaspor

Transfer Nöbeti'ne de yazdım. Maddi yönden bile kardayız.

hamza hocam ile win-win kazanacağız hep beraber. Eto GS ye gelmek için hazır kıta. Fikret bey avucunu yalamaya başlayabilir.

hamza hocam ile win-win kazanacağız hep beraber. Eto GS ye gelmek için hazır kıta. Fikret bey avucunu yalamaya başlayabilir.

Antalya'da yerli oyuncu eksikliği var. Yekta ve Salih'in oynadığı yerde, Emrah ve Koray onlara ciddi katkı verir.

Ozan cok iddialisin. Ins Allah duyumun sağlamdır

Gelsin reis karşılığında da elimizde ne kadar yerli varsa alsın götürsün Hamzaoğlu ...

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Gomis-Eto'o çift forvetle dağıtırız ligi ...

Sene sonunda da emekli olsun reis ...

Bu alan maldır

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt