Samuel Eto'o'ya Beşiktaş Kancası!

Emre Arslan

Cezalı
resized_2cb04-bb487df4etoo.jpg

Mario Gomez'in ayrılığı sonrası Beşiktaş'ta gözler yeni golcüde. Siyah beyazlıların listesinde çok sayıda aday var ama Eto'o ismi hızla zirveye tırmanıyor. Antalyaspor cephesi de gelişmelere sıcak bakıyor.

Beşiktaş uzun zamandır son kararını beklediği Gomez'den, “Türkiye'ye dönmeyeceğim” haberini aldıktan sonra alternatif golcü arayışlarını hızlandırdı. Gündemde Sosa ile takas olması planlanan Milan'ın Brezilyalı yıldızı Luiz Adriano da var ama çok daha tanıdık bir isim listede hızla zirveye tırmanıyor.

O oyuncu, geçtiğimiz sezon Antalyaspor formasıyla harika bir sezon geçiren Samuel Eto'o. 31 maçta 20 gol, 6 asistlik bir performans ortaya koyan Kamerunlu'nun da, Antalyaspor cephesinin de Beşiktaş fikrine çok sıcak baktığı öğrenildi.

Fanatik'in haberine göre, Eto'o kariyerinin son döneminde tekrar bir Şampiyonlar Ligi heyecanı yaşamak isterken, kendisini Güney ekibine transfer eden Gültekin Gencer, “Benim dönemimde de birkaç mesaj gelmişti Eto'o için. Ancak resmi bir teklif olmayınca kaldı” ifadesini kullandı.

Antalyaspor'un şimdiki Başkanı Ali Şafak Öztürk ise, “Bize resmi bir teklif yok şu an için. Ancak gelirse tabi ki değerlendirir, şartlara bakarız. Değerini bulan her oyuncu için görüşebiliriz” mesajlarını yolladı.

Önümüzdeki hafta transferde somut gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Yeni Şafak

Gomez den sonra Eto'o yu alip CL ye haziriz derlerse cok komik olur ama .

Cumhurbaşkanımız araya girer bir ortak yolu bulur hamdolsun

Samuel Eto'o, Beşiktaş'a çok yakın. Beşiktaş, Eto'o için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek. (NTV Spor)

50 gol falan atar muhtemelen.

Bunlar şampiyonlar liginde olduğunu unuttu heralde.Geçen 2 sezonda transferde ne kadar başarılılarsa bu sezon o kadar kötü transfer yapıyorlar.ŞL golcüsü Luiz adrianoyu satmak için yer arıyor Milan resmen.ŞL geliri geliyor hayvan gibi gidip onu alacağına etoo nedir.35 yaşına geldi.Herkes drogba veya klose değil 3 kupada oynamayı felan kaldıramaz zaten.Cenk Tosun as forvet olacak derlerse başka tabi de.Şl de oynayacak takımın as forveti de cenk olmamalı

Etö'Ö demek vay paralelci bejeke

Biz niye almiyoruz lan Dursun

Yorumlari okuyorum da , bazen boyle daha sayfalar dolmadan yazasim geliyor , birisi "biz neden almiyoruz" diyor , oteki "50 gol atar" diyor , bir baskasi ise "gecen sene ne kadar dogru isler yaptilarsa simdi de o kadar sacmaliyorlar, 35 yasindaki eto ne alaka" diyor

Peki dogrusu ne ? Dogrusu yok . Aynen hamit gibi , su an hamite muhalif olanlar genelde sus pus , cunku hazirlik maclarinda "acaba mi" dedi herkes , 3 kusur alip yatiyorken bu sene de para almayip ama oynayip dengeleyecek mi dusuncesi var zihinlerde

Papatya fali acmak yerine yorumlari performanslarin sonrasina biraksak ? Bilmeden gormeden konusmanin gereksizligi ap acik ortada

Fiko'nun önderliğinde UEFA kupasını Türkiye'ye ilk getiren futbolcu olacaktır Allah'ın izniylen..

Biz yanalımda kendi derdimize yanalım.Umut kadro dışı hala forvet yok.Bu yönetim transfer yapmayıp umutu affettirecek.Eto yada bir başkası hangi forveti koyarsan koy şu takıma umuttan kötü olamaz.

Hamit hazirlik maclarinda acabaa mi dedirtmis?

Nerenle izledin? Kendi etrafinda dönmekle meskul adam ve onu bile zor beceriyor.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Yorumlari okuyorum da , bazen boyle daha sayfalar dolmadan yazasim geliyor , birisi "biz neden almiyoruz" diyor , oteki "50 gol atar" diyor , bir baskasi ise "gecen sene ne kadar dogru isler yaptilarsa simdi de o kadar sacmaliyorlar, 35 yasindaki eto ne alaka" diyor

Peki dogrusu ne ? Dogrusu yok . Aynen hamit gibi , su an hamite muhalif olanlar genelde sus pus , cunku hazirlik maclarinda "acaba mi" dedi herkes , 3 kusur alip yatiyorken bu sene de para almayip ama oynayip dengeleyecek mi dusuncesi var zihinlerde

Papatya fali acmak yerine yorumlari performanslarin sonrasina biraksak ? Bilmeden gormeden konusmanin gereksizligi ap acik ortada

Yok Hamit e acaba denecek bisey yok, 2-3 hafta icinde sezonu kapatacaktir mandira filozofu mr. Rizik efendi!!

Bir deyim var tam da bilmiyorum da turnusol kagidi mi ne diyorlar

Ben eminim adim gibi, bugun sabri hamit takima beklenenden ote bir katkida bulunsunlar, insanlarin fikri degismez belki ama susarlar

Yani bizdeki hata su ,hep soyluyorum , takima faydasi oluyorsa destekliyor ,bos bos oturuyorsa veya beklenenden cok daha kotuyse elestiriyoruz

Diyebilirsin ki "e ne var bunda tabii ki oyle olacak, kasinin gozunun hatrina degil aldiklari karsiliginda verdiklerine gore degerlendirecegiz" ... elbette normali bu, fakat yasanmamisi yorumlama hastaligi var bizde , ve koru korune bagli kaliyoruz

mesela bruma konusu . adam bunu bunu dedi diye haberler cikiyor, inananlar hemen brumaya giydiriyor, haber yalan cikarsa hemen medyaya

bu kadar etkilenmeyip tahminler degil sonuclar uzerinden yorumlama noktasina gelmemiz lazim

Sonuca bakacak olursak 33 yaşına gelmiş bu klubün milyonlarca lirasını salonda yatarak hiç etmiş bir adam isterse g.tünü yırtsın sahada gs taraftarı olarak hiçbir beklentimiz yoktur kendisinden ayrıca sanayide bile çalıştırılamayacak kadar beceriksiz yıllardır futbolcu olarak beslediğimiz sabri efendiden de hiçbir beklentimiz ve ümidimiz yoktur hepsinin en yakın zamanda defolup gitmesi ümidiyle saygılar sayın Sinan Bilgin

Antalyaspor fikoya tokadı vurdu resmi açıklama ile. Hadi hadi başka kapıya beleşçi tinerciler sizi demişler

bende bunu diyorum bizi de çok ilgilendirmez bana kalsa gomez mükemmel bir futbolcu tam aradığımız kan dursun 3 çöp bulup getirir gibi geliyo bana

Biz almalıydık. Yalnız biz ne zaman ilgilensek istekler bitmiyor, Beşiktaş ilgilenince bir anda bonservissiz olmuş nasıl oluyorsa...

Adam geçen sezon ne kadar karakterli topçu olduğunu gösterdi, şampiyon olmak istiyorsan böyle adamlara ihtiyacın var.

Bildiğim kadarı ile adam geçen yıl antrenmanların bazılarından muafmış kaldıramaz diye bence beşiktaş çok büyük bir hata yapar ama benane

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt