samuel umtiti

Mete Alparslan

10 Numara!
Pek bilinmeyen bir adam degil artik ama hala pisme döneminde oldugu icin yazma gereksimi duydum.

Umtiti, aslinda kariyerine stoper olarak baslamis sonradan sol bek pozisyonuna gecmis bir oyuncu. Cogunlukla sol bek pozisyonunda oynasa da, hatiri sayilir sayida stoper olarak da oynuyor Lyon'da. 1993 dogumlu. Defansif anlayisi gayet iyi ve dengeli. Guclu bir fizige sahip. Boyu 1.80. Sol ayagi cok iyi diyebilirim. Adrese teslim uzun toplar yollayabiliyor, ortalari da gayet iyi.

Tuzlu bir maliyeti oldugunu dusunmuyorum. Barcelona'nin talip oldugu dogru ise durum degisebilir tabi.

[video=youtube;zSIjm_qo4nM]https://www.youtube.com/watch?v=zSIjm_qo4nM[/video]

samuel-umtiti_365474.jpg

Cevap: # Samuel Umtiti [Bir sol bek önerisi]

Bu adam harika ama daha çok stoper özellikli yani bekte kullanırsak defansif kalabilir

Bu videoda ki gol tekniğini ortaya koyuyo fiziği falan gayet fit ama tabi hiç izlemedim defans yönüne gelince izlemişsin belliki fransa liginde defansif iyi oyuncuda yetişiyo ama şöyle bi durum seziyorum yönetimde daha çok kendini ispatlamış oyuncu istyolar

Yabanci kontenjani varken, genc bir yetenege ne kadar güvenebiliriz tartisilir.

Bende izlemedim bu cocugu hic ama yabanci futbolcularda tecrübeden yanayim ben.

Ha bu yasta inanilmaz bir performansi varsa eger, almamiz neredeyse imkansiz zaten.

Bu adam harika ama daha çok stoper özellikli yani bekte kullanırsak defansif kalabilir

Hucum-defans kombinasyonu gayet dengeli. Eboue'ye oldukca benziyor diyebilirim.

Yabanci kontenjani varken, genc bir yetenege ne kadar güvenebiliriz tartisilir.

Bende izlemedim bu cocugu hic ama yabanci futbolcularda tecrübeden yanayim ben.

Ha bu yasta inanilmaz bir performansi varsa eger, almamiz neredeyse imkansiz zaten.

Clichy mesela, Arsenal'den 10 milyon yerine Cannes'ten 1-2-3 milyona da alinabilir. Umtiti'yi simdi 3-5 milyona alabiliriz, yarin 15 milyona alamayiz belli olmuyor. Zaten cok iyi bir iskelet kadromuz varken yetenekli gencler de kadroya as oyuncu olarak dahil edilebilir. Sonucta sol bekte Riera gibi bir sol acikla koca bir sezonu goturduk. Umtiti gibi hanuz 19 yasinda Lyon'un as denebilecek oyuncularindan biri olmus genc bir yetenekle de hayli hayli gotururuz. Real'de 20'lik Varane oynamiyor mu sonucta.

Rüyadan çıkın arkadaş,bariz alamayız bu adamı,müthiş yetenekli,lyon elinde tutamaz,satar 20 25 milyona,ilgileneni çok :yenieek:

ne didi umtiti :D

Çok iyi yerlere gelebilir Lyon zaten boş oyunculara zaman harcamaz.

Yaz transferlerini yönetim forumun scout bölümündeki oyuncuları alarak yapsa 2-3 yıla Real Madrid çapında takım olunur.

Stoper:Bruno Martins İndi

Sol Bek: Samuel Umtiti

+ Alper Potuk-İsco

bende biliyorum bunu lyondan

Fm de aldım 7m € ya 2 sene sonra Barca 36 m€ teklif etti :D

Adam iyi, harbiden. Stoper olarak sorunsuz kullanabilecegimiz gercegi de cabasi.

Umtitiyi Milan istiyor fakat Lyon birakmak istemedi diye bir kac yerde okumustum. Anderletchli Lukakuyla birlikte iyi piyasasi vardi. O da sol bek.

Kısa video ve yazılanlara bakarak olumlu duruyor.(Eboue tarzı) Sol bek mevkinde genç tercih etmenin çok zararı olmaz bence. Ama stoperde durum değişebilir.

"Umtiti vurdu GOL, Umtiti, Umtiti attı, Real Madrid şaşkın."

geç kalındı

Milan, £7m civarında bir teklif sunacakmış Lyon'a. Tottenham da ilgileniyormuş. Umtiti bu yaz gidici anlaşılan.

Lyon-St.Etienne maçında stoper oynuyordu.

Bu adam stopper mecburiyetten sol bek oynadı. Lyon'dan gidersem bu klüb Barcelona gibi hayalini kurduğum büyük takimlar olur dedi.Bu adamı almamiz imkansiz.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Geri
Üst Alt