GSC Haber Sanchez: "Rakibi yeterince tehdit edemedik"

2.yariyi izleyebildim seni de begemedim. gereksiz risk aliyorsun ve alman gereken yerde almiyorsun. Topla calima girme. hele kart gordugu pozisyonda adama yapistiysan indir niye birakiyorsun?

Şampiyonluk tamamen sizin eliniz de kaybeden de kazanan da siz olacaksınız

Yani fenerin 2 aydır formda dedikleri hali de doğru düzgün hücum edemedi kendisinin ortalama performansıyla

Nesyri ile Dzekoyu sol ve sağ dizine alıp hoplata hoplata sektirdi.
bu adam cuesta'ya nasıl olumlu rapor verdirmiş olabilir aklım almıyor ya.

biraz şans mı versek acaba cuesta'ya?

Kötü oynasa kesin kaybetmiştik 2. yarı dün.

Şu an farkında değiliz belki ama dün Sanchez-Lemina ve Muslera'nın performansı bizi belki sezon sonu şampiyon yapacak.

Üretemedik kısmında da haklı. Beklerden hiç hücum katkısı alamadığımız gibi Sara'da ön bölgede tamamen inaktif kaldı.

Sara-Frankowski-Barış'ın bu kadar kötü olduğu maçı kazanma şansımız zaten yoktu. (Sallai'den zaten beklentim yok artık yazmadım bile)

bir oyuncu daha ne kadar açıkça sistemi eleştirebilir bilemiyorum. takım ciddi alarm veriyor, derhal müdahale şart. bu sene şampiyon olana kadar herkes elini taşın aştına koyacak. yazın ise duruma bakılacak ve net hamleler yapılacak, gerek yönetime gerek teknik ekibe gerekse kadroya.

sanchezin hocaya vevtakuma eleştirileri umarım farkediliyordur

adam memnun değil

Kostiç yusuf kanadına 1 kere bile tehlike yaratamayan 1 c-bom. Anadolu heyetleri bile ordan gelebilirken hemda.

bu adam cuesta'ya nasıl olumlu rapor verdirmiş olabilir aklım almıyor ya.

biraz şans mı versek acaba cuesta'ya?
Kesin bilgimiz yok olumlu rapor konusunda, söylenti o.

Cuesta’yı ben idmana dahi almam, Jelert mi o mu daha büyük kazık arada kalıyorum açıkçası.

valla bu adam ne dese doğru..

yetiştirdiği çocuğa bakıyorum tam alfa keşke bu adam şuan bizim teknik direktörümüz olsa.. ben takımımda zenci özgüveniyle yürüyen 11 futbolcuyu görmek isterim.. şu an real madrid ve sıradan epl takımının da bizden farklı yaptığı da buu

alfaysan eğer hayatta kalırsın ama arda güler gibi kırılgan, duygusal ve siyahiler gibi meydan okumalar yapamıyorsan hiç sansın yok..

Geri
Üst Alt