sane darboğaz sorunu

Şu sallai dün beni çok irite etti mucadele ediyor İyi oynuyor da o pas vermeme olayı can sıkıcı bir değil iki değil napıyon bilader dedim.

Sane şu ana kadar kötü oynuyor ama toparlayacaktır kendisini övmek için takıma sallaiye falan sallamayı aşağılık kompleksi olarak görüyorum.

Cafer hoca pas verilmiyor adama 3 4 tane net boş koşu attı, Tek benlik bir yorum değil ki dün forumun yarısı bundan yakındı maç içerisinde. Herif kanat oyuncusu 10km hız ile yardırarak bindirme yapıyor bizim macar salamı topu durdurup ters kanattaki erene atıyor. İyi oynayıp mücadele etmesine lafım yok ama bunu çok göze carpar şekilde yapıyor.

Sane şu ana kadar kötü oynuyor ama toparlayacaktır kendisini övmek için takıma sallaiye falan sallamayı aşağılık kompleksi olarak görüyorum.
Cümlenin ikinci yarısına katılmakla birlikte kötü oynadığını düşünmüyorum. Beklenen kadar iyi oynamıyor denebilir.

Cafer hoca pas verilmiyor adama 3 4 tane net boş koşu attı, Tek benlik bir yorum değil ki dün forumun yarısı bundan yakındı maç içerisinde. Herif kanat oyuncusu 10km hız ile yardırarak bindirme yapıyor bizim macar salamı topu durdurup ters kanattaki erene atıyor. İyi oynayıp mücadele etmesine lafım yok ama bunu çok göze carpar şekilde yapıyor.
Kasti şekilde pas atmama durumuna asla katılmıyorum. O pozisyon özelinde de haklısın sanenin önüne bırakmadı diye ben de sinirlendim ama o diğer oyuncular için de oluyordur ama saneye yapılınca daha çok göze batıyordur onu izlemek istediğimiz için.

Takım leş bu takım saneyi hak etmiyor türevi yorumlara katılmıyorum 2 maçtır çok basit toplar kaybetti, normalde osurtacağı adamları geçemedi falan.

Sözün özü saneyi övmek için de eleştirmek için de erken biraz beklemek lazım

Antep macinin 2.yarisi sane cok iyiydi o zeminde.

Dun sahada herkes sicti.sanenin ortasahada çalım denediği 3 pozisyonda 2-3 kişi kapatti önünü birden.demekki saneden maradonalik bekleniyo takım sicarken

Sallai vs kim olursa olsun basit oynamazsa göze batar

Saneye kaç milyon para verdi bu takım,saneye ayak uydurmak zorundasın

Havadan top oyna,sallai gitsin salak salak pas versin he

Ondan sonra takım ve sallaiye laf etme

Bulmuş cafer yeni rashicasini

Bence sane'de yaşadığımız bottleneck olayı degil. Biz sanki AMD anakarta Intel işlemci takmış gibi oynuyoruz. İnşallah yanilirim

Geri
Üst Alt