Tier 3 Sane İçin Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Yaptığı Teklifler Belli Oldu

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Leroy Sane için Türk takımlarının yaptığı teklifler (BILD)

• Fenerbahçe: 14-15 milyon euro
• Galatasaray: 10 milyon euro

gayriresmi şekilde 12mio ya kadar çıkılır. Hadi olsun 1 milyon da UCL son 16 bonusu.

Sahte bir 13 milyon teklifi yapalım kuşlar 18 milyona çıkar kesin.

Haber degeri gormeyen ve onemsenmeyen diger haberleri de koyalim suraya .kaynaklar tirt ama olsun

Mourinho ile tazminat görüşmesi yapıyor Ali Koç 30 milyonluk hoca gönderme paketi var ellerinde onu halletmeden 15 milyona sane mi alacaklarmış ben pek inanmadım.

Araplara laf atıyoruz da bunlar aynı kafa, aynı beyinsizlik. Biz alsak muhtemelen şov yapacak adama öyle bir para bağlıyorlar ki, ellerinde bizdeki gibi işleyecek bir kadro yok, başlarında Mourinho, yönetimleri desen ruh hastaları bir araya gelmiş, devasa bir yalan algı imparatorluğu, her lafları her hareketleri nefret üzerine...

Elimizden oyuncu kapmış olmak için bir sürü para yatıracaklar, yine hiçbir b.k yapamayacaklar, yine aldıklarıyla kalacak. Gerçekten Arap takımlarınınki kadar manasız bunların bu paraları harcamaları.

Sane bize hayran 3-5 milyon fark için fenere gidecek bir çocuğa benzemiyor

Yalnız haberde dikkatimi çeken Galatasaray in rakibi diye belirtiyor kimliksiz camiayı.

aslında benim dediğime gelmiş oluyor 1 hafta önce forumda yalıya ben bunu önermiştim. Seçim imza işini unutturması için.
demene gerek yok heis bunu düşüncek kadar iq var tamam mal ama o kadar da değil. mourinho şut + bize transfer çalımı + taraftarı gazlayacak bi saha dışı operasyonu buna total €50m falan bağlar. araplara falan biraz para da atabilir Osimhen'e versinler diye

Kompleksli herifler. Sonra niye yüzümüz gülmüyor diyorlar.

Allah güldürmez sizin gibi kıskançları. Her transfer hamlemize salça oluyorlar.

Konuşulmuyor ama Osimhen, ifb’li yöneticiye sittttiri çekerken orada o oda da olmak isterdim.

Geri
Üst Alt