GSC Haber Sané'nin Eşi Candice Brook: "Oğlum yarı Türk"

Arda Kerim

SIĞIRPRESS
Yönetici
Moderatör
1749756023867.webp

Candice Brook: "Eğlenceli bir gerçek: Beni kabul eden, bana hayat ve sevgi veren insanlar İstanbul'dan gelen Türk göçmenlerdi. Oğlum yarı Türk ve eğer onlar olmasaydı, ben ben olmazdım."​

bizim tv nin meshur bir iki guzel program konsepti vardi , halen var mi bilmiyorum .

bir tanesin de, oyuncularin esleriyle / partneriyle katildigi bolum soru cevapli bir konseptti .
<- bu tur bir programa konuk olup guzel bir roportaj yapilabilir sane ailesi baglaminda...

dedigim programin ismi ; onlarin dunyasi .

bir diger begendigim program ; unluler gecidi .

hatta programin ismini hatirlamiyorum, renkli bir diger format ;
sessiz sinema kosesi . oyuncularimiz kendi aralarinda bu yarismayi yapiyorlardi hayal meyal hatirliyorum boyle bir programi . . . :unsure:

hazir galatasaray tv den yazmisken degineyim istedim ;
(kurumsal bolume de ekleyecegim bu mesaji)

galatasaray televizyonu , resmi sitemiz ve gs store
net olarak saglam sekilde yeni bir duzenlemeye gitmeli .
kurumsal baglamda kulubumuzun en begenmedigim departmanlari bu ucu ve altyapimizin genel durumu .

tum bunlar goreceli elbette .

saygi ve selamlar

Yüzünde felan da tattoo var şaşırdım. Sane galiba temiz kalpli biri.

Mertens ailesinden sonra yeni aile transfer ettik hoşgeldin yengem.

Genelde tattoed freak'leri sevmem ama ablaya isindim.
Duzenleme: Bunu dedim ama bunlar beraber yasamiyorlarmis. Munih'e gitmek istememis. Sane bayagi antrenman kacirmis Londra'ya gidip gelerek. Gerci 10+10 yapsin onemli degil de biz sevmeyiz boyle seyleri. Kizin kendisi Sane'den 10 yas buyukmus. Bu da sorun degil. Kivircik oglan da Sane'nin degil baska birininmis ama bir kizlari var beraber buyuttukleri.

Bilemedim. Hayirlisi olsun.

Duzenleme: Bunu dedim ama bunlar beraber yasamiyorlarmis. Munih'e gitmek istememis. Sane bayagi antrenman kacirmis Londra'ya gidip gelerek. Gerci 10+10 yapsin onemli degil de biz sevmeyiz boyle seyleri. Kizin kendisi Sane'den 10 yas buyukmus. Bu da sorun degil. Kivircik oglan da Sane'nin degil baska birininmis ama bir kizlari var beraber buyuttukleri.

Evet, bayernliler buna kinliydi. Sane'yi Londra'ya götürmeye çalıştın ama Istanbul'a gitti diye ohh çekiyorlardı.
Londra'ya gidip gelme inşallah minimumda kalır. Oldukça can sıkıcı

Münih ne ya Münih'te yaşanır mı. Yenge İstanbul'a yerleşir hsonları Londra yapar

ilginç detaylar

Geri
Üst Alt