- 20 Mayıs 2019
- 10.318
- 9.858
- 1.373
Candice Brook: "Eğlenceli bir gerçek: Beni kabul eden, bana hayat ve sevgi veren insanlar İstanbul'dan gelen Türk göçmenlerdi. Oğlum yarı Türk ve eğer onlar olmasaydı, ben ben olmazdım."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duzenleme: Bunu dedim ama bunlar beraber yasamiyorlarmis. Munih'e gitmek istememis. Sane bayagi antrenman kacirmis Londra'ya gidip gelerek. Gerci 10+10 yapsin onemli degil de biz sevmeyiz boyle seyleri. Kizin kendisi Sane'den 10 yas buyukmus. Bu da sorun degil. Kivircik oglan da Sane'nin degil baska birininmis ama bir kizlari var beraber buyuttukleri.Genelde tattoed freak'leri sevmem ama ablaya isindim.
Evet, bayernliler buna kinliydi. Sane'yi Londra'ya götürmeye çalıştın ama Istanbul'a gitti diye ohh çekiyorlardı.Duzenleme: Bunu dedim ama bunlar beraber yasamiyorlarmis. Munih'e gitmek istememis. Sane bayagi antrenman kacirmis Londra'ya gidip gelerek. Gerci 10+10 yapsin onemli degil de biz sevmeyiz boyle seyleri. Kizin kendisi Sane'den 10 yas buyukmus. Bu da sorun degil. Kivircik oglan da Sane'nin degil baska birininmis ama bir kizlari var beraber buyuttukleri.
Bilemedim. Hayirlisi olsun.
Boyle demis belli olmaz belki kalir.Evet, bayernliler buna kinliydi. Sane'yi Londra'ya götürmeye çalıştın ama Istanbul'a gitti diye ohh çekiyorlardı.
Londra'ya gidip gelme inşallah minimumda kalır. Oldukça can sıkıcı
ilginç detaylarDuzenleme: Bunu dedim ama bunlar beraber yasamiyorlarmis. Munih'e gitmek istememis. Sane bayagi antrenman kacirmis Londra'ya gidip gelerek. Gerci 10+10 yapsin onemli degil de biz sevmeyiz boyle seyleri. Kizin kendisi Sane'den 10 yas buyukmus. Bu da sorun degil. Kivircik oglan da Sane'nin degil baska birininmis ama bir kizlari var beraber buyuttukleri.
Bilemedim. Hayirlisi olsun.