Üye Görüşü Sané'nin Kesik Yemesi ve Dünya Kupasına Alınmaması

Ceza uygun mu?

• Kullanılan toplam oy
    25

Recep Buruk

❤️💛
Yönetici
Süper Moderatör
bu maç özelinde kendisine verilecek ceza budur

ilk yarıdaki hareketi sebebi ile temkinli oynaması gerekiyordu

kesik yemeli ve dünya kupasınada cagırmazlar böylece

sene sonuda araplara dehlenmeli

hata yapan adamı affedersek başımıza daha kötüsü geliyor

bknz kaan ayhan

Julian Nagelsmann'dan Leroy Sane'yi yıkan sözler!

Cerny kadar katkı yapamadı sezon boyu

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu maç özelinde kendisine verilecek ceza budur

kesik yemeli ve dünya kupasınada cagırmazlar böylece

sene sonuda araplara dehlenmeli

hata yapan adamı affedersek başımıza daha kötüsü geliyor

bknz kaan ayhan

Hata yapanı affetmeyeceksek Okan ın bu gece valizini toplaması lazım..

İlk yediği kart da topu kaybetti sarı yedi.. İkincisinde de aynı haltı yedi.. Elinde aynı yerden oynatabileceğin zilyon tane adam varken, bunu göremeyen, düşünemeyen hocayı ne yapacağız?

Forum bağırdı yahu bağırdı Sane yi çıkar diye..

Hata yapanı affetmeyeceksek Okan ın bu gece valizini toplaması lazım..

İlk yediği kart da topu kaybetti sarı yedi.. İkincisinde de aynı haltı yedi.. Elinde aynı yerden oynatabileceğin zilyon tane adam varken, bunu göremeyen, düşünemeyen hocayı ne yapacağız?

Forum bağırdı yahı bağırdı Sane yi çıkar diye..
Hata yapanı affedersen kaan ayhan 2. kez clden eletir

sane fb macında 10 kişi bırakır

gamsızlıgın cezası olmalı

Okan ZİNCİRLERİNİ kıramıyor. Vur yumruğu masaya yeter artık ya

Bence oncelikle IG uzerinden bir ozur postu atmasi lazim. Ardindan yonetimin ceza vermesi lazim. Okan Buruk'un ise Liverpool macinda klubeye cekmesi lazim.

Bugün kendisinden nefret ettim takım arkadaşlarını sattı bildiğin

sen alman mısın?

daha çok japon askeri gibiydin bu maçta

İki kartta da çalım atarken adamın ayağına bastı, göz göre göre böyle mallık yapılmaz.
Denediği çalım şekli de zaten 15 yıldır tüm gezegenin ezberlediği hareket. Ekstra hiçbir şey denemiyor çalımlarında, göstere göstere aynı şeyi yapıp yapıp kaybediyor topu

Umursamaz tavirlarindan dolayi bence de bir süre yedek kalmali belki akli basina gelir

Kirmizi kart’tan dolayi degil,genel performansi cok kötüydü defalarca top kaptirdi ve geri kazanmak icin cabalamadi bile

Tamamda ikinci pozisyon tamamen sansizlik. Adim atmak isterken kurtulamiyor. Ayni pozisyon macin sonuna dogru mustafa sancheze yapti. Orda birsey yok tabiki. O pozisyon dahada fauldu.

Tamamda ikinci pozisyon tamamen sansizlik. Adim atmak isterken kurtulamiyor. Ayni pozisyon macin sonuna dogru mustafa sancheze yapti. Orda birsey yok tabiki. O pozisyon dahada fauldu.
o pozisyonda yemese sonra yiyecekti zaten vucut dili olarak kırmızıyım diye bagırıyordu adam

orkunda öyleydi ama hakem atmadı

şu topu yanlamasına çekp rakibin kapatmasına rağmen topu ayakta tutmaya çalıştığı ve kaybettiği pozisoynlar dellirtiyor beni. kalan neyi iyi yaparsa yapsın ben rahatsız oluyorum bu sebepten saneyi izlemekten. sarılarıda bu sebepten gördü, rakip gelmiş girmiş araya hala yan yan yengeç gibi gidiyon

Ziyech'i animsatti. Bu kadar umursamazlik... Ilk pozisyonda da kirmizi verse neden denmezdi. Aslinda bugun neredeyse iki kirmizi kart gordu.
Bunu kenardan izeleyen hocaya da selam olsun..

Geri
Üst Alt