Üye Görüşü Sané'nin Kesik Yemesi ve Dünya Kupasına Alınmaması

Ceza uygun mu?

• Kullanılan toplam oy
    25
Oyuncu kırmızı kart görebilir, burada sorun yok ama aşırı laubalilik ve gamsızlığı sevmem. Çıkıp karakter ortaya koyacaksın! Takım arkadaşların kıçını yırtarken, senin halı saha topçusu gibi doğaçlama oynama hakkın yok! Juve maçında da takımı yakıyordu az daha.

Yaptığı iş değil ama vücut dili, yaptığı hareketler ben maçta değilim diye bağırıyordu. Hocanın değiştirmesi gerekiyordu. Sane'den çok hocaya kızdım ben, çünkü maç konusunda beşten fazla postum var Sane'yi çıkar kırmızı görecek diye yalvardım. Yine de güzel asistini unutmayalım bunca şeye rağmen.

derhal uygulanmalı

konuyu açan herifin cicaldau ve aktürkoğlu'na secdeler ettiğini unutmayın, ona göre konumlayın kendinizi

sane sakatlanmasının hemen öncesinde takımı sırtında taşıyordu, istikrarla her maç takımın en iyisiydi,
fazla değil,
1 ay öncesine kadar konusuna yazılan mesajlar orada duruyor

adam konsantre olamadığı şanssız bi maç geçirmiş olamaz mı
buna rağmen de asistini yaptı
maçı kazandırdı

ulan
avrupada hangi takımın hangi taraftarı kendi oyuncusuna "dünya kupasına gidemesin inş" şeklinde bi niyet güder

#bu konuya kilit diyoruz

Size pes valla
Bu forumun sane düşmanlığına anlam veremiyorum. Kötü oynar kırmızı görür falan serzeniş olur tamam da ligin başından beri her kötü oyunda her kötü sonuçta Sane suçlanıyor. Ayağına basmış sanki gitti kasıtlı tekme attı herife. Galibiyeti herifin ortasıyla aldığımızı da unutuyorsunuz. Kendinize ikinci bir Zaha arıyorsanız o isim Sane olmaz başkasını bulun

Kadroda görür görmez neden demiştim. Erken çıkarması gerekiyordu hoca

konu kırmızı görmesi değil bok gibi oynaması

attığı çalımlar sonuca ulaşmak için değil çok gereksiz yerlerde mal mal risklere giriyor ve kaybediyor

ya rıdvanı da 1 kere geçiver, geçemiyorsan yanınaver

aldığın her topta sıçma ya

top sürerken çaylak gibi ayağından açıyor. ciddiyetsiz herif hiç hırsı yok

Basa bela bi adam. Gununde olunca sehveti yasatiyor, otesi les, bok.

Her aldığın topu çalımla bitirmeye gerek var mı abi şimdi sana top oynamayı öğretecek halimiz yok koskoca sane sin lan sen.

Niye böyle gereksiz işlere giriyorsun birader.

Bu arada milli takıma gidip gitmeme olayının bu herifin bir gram umrunda olduğunu düşünmüyorum bizim tavırlarımızında öyle. Muhtemelen sallamıyordur. Bir de bir dönem türk futbolunda takıma uyum süresi uyum aşaması gibi saçma sapan hiç bir geçerliliği olmayan argümanlar dönerdi sane'yi de aynı savunma mekanizması ile korumaya calışıyorsunuz, sakatlık öncesi sane ne oynadı ben hatırlamıyorum hiç ? 6 7 hafta zaten herifin kendisine gelmesini bekledik. Jakobs'un ayağına bir sene top değmedi çıktı paşa paşa topunu oynadı. Yunus akgün'ün bu bu takıma net bir şampiyonluk kazandırmışlığı var o çocuk 2 hafta çozuttu diye içinden geçtik ki o da sakatlandı yani öyle olmasına rağmen ona üvey evlat gibi davranıldı. En ölü hali en ölü versiyonu şuanki asensio gibi olmak zorunda hakkını anca böyle verir.

Son düzenleme:
Sakatlanana kadar formunu surekli yükseltti ve dünya kupasi icin konsantre olduğunu gosterdi su an düşüşte bundan sonra dünya kupasını istiyorsa formu yukselmeli

bu konuyu dursun baskana bizzat atacagız

Zahanın ahı var diyebilir miyiz?
İşin kötüsü onun kadar katkı da veremedi

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

konu kırmızı görmesi değil bok gibi oynaması

attığı çalımlar sonuca ulaşmak için değil çok gereksiz yerlerde mal mal risklere giriyor ve kaybediyor

ya rıdvanı da 1 kere geçiver, geçemiyorsan yanınaver

aldığın her topta sıçma ya
laubali oynuyor

bi insan tüm calımlarını ortaya kat ederek atmaya calısır mı

rakip mal degilse bunu sahadan siler ztn

Zahanın ahı var diyebilir miyiz?
İşin kötüsü onun kadar katkı da veremedi

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa
Galatasaray'da Zaha bilinmezliği! Meğer ayrılmak için o maçı bekliyormuş...  Veda planı herkesi şaşırttı - Galatasaray (GS) Haberleri

O pozisyonda ve öncesinde 2 defa kartlık hareket yapması ayrı bir de isteksiz isteksiz gezinmesi daha ayrı dert.

Burayı küçümsem hakkı yok.

Osimhen
Torreira
İcardi
Barış
Bardakçı
Mertens

Gibi benimseyen kalır kalmayan kim olsa gider.

Çok tutuk ve umursamaz davranıyor. Bizi küçükte görüyor olabilir.

Sane konusunda niye bu kadar sasiriliyor anlamadim. Bu adam hep böyleydi, keyfi varsa oynuyor. Bundesligada da böyleydi. 2 mac var 5 mac yok. Sane toparlanmis özüne dönmüs dersin, bir dahaki mac bir bakarsin berbat oynar.

Geri
Üst Alt