- 3 Temmuz 2012
- 133.834
- 80.727
- 5.198
o zaman niye görüşüyorsun dumbuk demezler mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslina bakarsanız son 3 yıldır Avrupa piyasasında adımızı herkeze ezbertlettik. Milyonluk sayfalar Galatasaray diye inledi. Red edilme meselesi malesef bu son dönemdeki yöneticilerin beceriksizliği oldu. İyi bir menajer ( gardi) tarzı birileri ile transferi yonetirsek, oyuncu ikna etme konusunda şüpheler kalkar. Bu sene şampiyonluk geldiği anda direk şampiyonlar ligindeyiz. Bu bile bir çok oyuncu için gelme sebebidir. Transfer komitesi tam profesyonel olmaliBu filmi daha önce izledim ben uçuk hedeflerden başlıyoruz red yiye yiye Cuestaya kadar düşüyoruz. O yüzden Barış Alpele Yunusun takımda kalması lazım
Aslina bakarsanız son 3 yıldır Avrupa piyasasında adımızı herkeze ezbertlettik. Milyonluk sayfalar Galatasaray diye inledi. Red edilme meselesi malesef bu son dönemdeki yöneticilerin beceriksizliği oldu. İyi bir menajer ( gardi) tarzı birileri ile transferi yonetirsek, oyuncu ikna etme konusunda şüpheler kalkar. Bu sene şampiyonluk geldiği anda direk şampiyonlar ligindeyiz. Bu bile bir çok oyuncu için gelme sebebidir. Transfer komitesi tam profesyonel olmali
Torreira muslera sayesinde uyum sağladı kulübe yoksa 6 ayda ben gidicem tiye tuttururdu. Keza icardi'de muslera sayesinde uyum sağladı araları sağlam bu üçlünün. Osimhen'in şansı da mertens'dir. Zaha çok bireyselciydi kulüpte arkadaşı olduğu bile şüpheli kimsenin sevmediği bir tip. Sane de gelirse almanci çok oyuncu var kaan ayhan yardımcı olabilir belki aynı kulübün altyapısından çıkan oyuncular olarak. Tanisikligi vardır aynı dönemlerde çıktılar.Uyumsuz bir tip Zaha gibi ama Torreira da geldiği kulübünde uyumsuz olarak görülüyordu, Icardi de öyle hatta Osimhen de öyle.
Mertens bir sevilen karakterdi işte.
Ama gördüğüm kadarıyla suratsız bir tip, Almanların çoğu öyle gerçi de.