şanlı galatasarayımızda bitmek bilmeyen torpil

Demir Isik

Ulubatlı Souness
Burak K. Adlı üyemizle bir hasbihalimiz neticesinde hiç utanmadan torpille bilet talep ettiğini ve tanıdığı "yönetici" tarafından ayarlanma ihtimali olduğunu öğrendim.

Bu vesileyle vurgulamak isterim ki;

Her kim Galatasarayımızın en önemli gelir kalemlerinden biri olan biletleri ayrımcılık yaparak dağıtıyorsa ve milyonlarca Galatasaray taraftarını hiçe sayıp tribünleri son maçlarda sadece şampiyon olunca giden tiplerin kutlama sahnesi haline getiriyorsa o kişiler bizim en büyük düşmanımızdır.

Sorularım şunlar;

-Torpille bilet ayarlayan yönetici kim?
-Bu bilet için Burak K. para ödeyecek mi?
-Burak K. utanmamakta mıdır?
Screenshot_20230601-114031.webp

kul hakkı olma ihtimali gayet yüksektir, bir miktar utanmam mevcuttur haklısınız sayın gürbüz bey.
tabikide parasıyla , şartlar uygun olursa passo bakiyene para yükle diyip t.c. üzerinden tanımlama söz konusudur.
lakin 2 gün önce görüştüğümde biz kendi yakınlarımıza bulamadık iş zor diyip talep sayısını söylediğinde beklentim sıfıra inmişti zaten.

@Gürbüz Kayalar bu arada şarzın az telf şarza tak lütfen.

kul hakkı olma ihtimali gayet yüksektir, bir miktar utanmam mevcuttur haklısınız sayın gürbüz bey.
tabikide parasıyla , şartlar uygun olursa passo bakiyene para yükle diyip t.c. üzerinden tanımlama söz konusudur.
lakin 2 gün önce görüştüğümde biz kendi yakınlarımıza bulamadık iş zor diyip talep sayısını söylediğinde beklentim sıfıra inmişti zaten.

@Gürbüz Kayalar bu arada şarzın az telf şarza tak lütfen.
Ya bana da bilet ayarlarsınız ya da olayı yarın sabah Fotomaç manşetinde görürsün asporda nevzata hesap vermek zorunda kalırsın haberin olsun

Bu iş genelde sponsorlara ayrılmış kontenjanların biletleri üzerinden oluyor dostlar. Her sponsorun sezon boyu belli bir bilet sayısı var, bu tip maçlar için de ek kontenjan talep ediyorlar, o biletler satışa çıkmıyor zaten.

Geri
Üst Alt