Şanlıurfa'da 2 Motosikletli Öldürüldü

Berke Karabacak

FAA
Büyük Kaptan
herkesin tanidigi ve cok sevdigi engin öksüz ve abdullah türk abilerimizi urfa halfeti istikametinde kalleşce adice insanliga sigmayan bi sekilde silahla vurularak öldürülmüş ve jandarma ekipleri tarafindan bulunmustur... mubarek günün suyu hurmetine mekani cennet olsun. tüm motosiklet dostlarının başı sağolsun acimiz tarif edilemez sekilde büyük...

Ege Bölgesinde çoğu yeri gezdim. Aklımda Doğu turu da vardı. Bu olaydan sonra 150 yıl ömrüm de olsa asla gitmem.

İnsan hayati bu kadar ucuz ettigimin ulkesinde!

Suriyeliler yaptı deniyor. Alin daha ülkeye alin serefsizleri. Geziye basladiklarinda takip ediyordum. Sürekli bi umut bekledik ama olmadi. Allah belalarini versin.

YOLDA ARABAYLA OLDURURLERDİ SİMDİ SİLAHLA BASLADİLAR..

Önce silahla vurup sonra tanınmamaları için kafalarını taşla ezmişler...

Allah rahmet eylesin ,

Neden öldürmüsler ki anlayamadim?

Gesendet von meinem LG G3

Neden öldürmüsler ki anlayamadim?

Gesendet von meinem LG G3

Enduro motosikletleri savaş aracı sanmıştır

Gasp desek değil. Motosikletlerin anahtarlari üzerindeydi. Kavgaya karışacak tipler degiller biliyorum. Sen Suriyelileri alirsan ulkene boyle olur.(Suriyelilerin yaptığı söyleniyor)

Ve gittiği gezide bi mekanda bira içerken fotoğrafları var. İçine ettiğimin yerinde bu bile başlı basina öldürme sebebi olabilir.

İğrenç bir yer doğu. Bunu kimse inkar etmesin bana.

Enduro motosikletleri savaş aracı sanmıştır Cahil hayvanlar.

Gasp desek değil. Motosikletlerin anahtarlari üzerindeydi. Kavgaya karışacak tipler degiller biliyorum. Sen Suriyelileri alirsan ulkene boyle olur.(Suriyelilerin yaptığı söyleniyor)

Ve gittiği gezide bi mekanda bira içerken fotoğrafları var. İçine ettiğimin yerinde bu bile başlı basina öldürme sebebi olabilir.

İğrenç bir yer doğu. Bunu kimse inkar etmesin bana.

Hocam bunu moderatör olarak söylemiyorum tamamen insani yönümle rica ediyorum lütfen bu tarz genellemelerden kaçınalım mümkünse, klasik iyiside vardır kötüsüde vardır muhabbetine dönmeyelim.

Ha rahatsız olduğun noktalar vardır değinirsin anlarım sorunu söylersin çözüm önerisi sunarsın anlarım ama sadece genellemeden kaçınalım lütfen.

Öldürülenlerin ailesine sabır diliyorum,suçluları bir an önce bulunur umarım.

Bir söylem üzerine, bir öfkeyle ırkçılık ve hakarete varacak kelimeler kullanmayınız lütfen. Cezaları var bunların forumumuzda unutmayınız.

Allah rahmet eylesin bu arada üzücü bir durum, yakınlarına Allah sabır versin.

Tahminime gore biseyler yeyip ictikleri icin oldurulmuslerdir.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Allah rahmet eylesin.

Umarım katilleri en yakın zamanda bulunur ve hak ettikleri cezaları alırlar ama hiç ümidim yok maalesef.

Bu adamlar zaten göcebe gibi, bir gün o ilde diger gün baska ilde. Sahsi bir durum söz konusu olamaz, 34 plakali ve Türk bayragi vardi ise oradaki teröristler tarafindan öldürülmüs olabilir. Ruhlari sad olsun.

Bu daha başlangıç. Suriye sınırımızı çok daha vahim günler bekliyor.

Hafta sonu sesimizi duyurmak için eylemler düzenleyeceğiz. Motosikletiniz olmasa da katilin lütfen.

irkildim lan,cani kaynıyo memleket,bide misafirperver olduğumuz öğretilir küçükken,külliyen yalan lan.

Geri
Üst Alt