Şanlıurfa'da 2 Motosikletli Öldürüldü

genellemeyin herşeyi. bende urfaya gittim. ne iyi insanlar tanidim. halada görüşüyorum.

bu cinayeti işleyenleri idam edicen. boşuna vergilerimizle beslenmemeli bunlar hapiste.

Engin Oksuz'un facebookuna arkadaşları tarafından yazılan yorum;​

''nasıl bir duygu anlayabiliyoruz. eşimle ona dedik ki oralarda magandalar var gel batıya doğru tur yapalım.. o da dedi ki : güzel anadolum dururken batıyı ne yapayım.. al işte güzel anadolu nasıl bir anadolu :(((( keşke engin de hepimizi dinleyip vazgeçseydi. ya da hiç tanımadığı yabancıların yönlendirdiği yere en azından gitmeseydi.. ama olan ne yazık ki oldu.. herkese büyük sabır. özellikle eşine ve yavrusuna''

KİMSE BANA SOYLENMESİN GENELLEME YAPMA VS DİYE. Bu kafada giderseniz tepkinizi vermezseniz daha çok can kaybederiz.

ne olduğu, neden olduğu ortaya çıkmış mı, gasp da olabilir,oruç meselesi de ya da çok başka şeyler.

pkk veya suriyeliler mi ya da? aydınlatılması lazım.

ne olduğu, neden olduğu ortaya çıkmış mı, gasp da olabilir,oruç meselesi de ya da çok başka şeyler.

pkk veya suriyeliler mi ya da? aydınlatılması lazım.

Katiller bulunamadi. Fakat Suriyeli yorumları çok yapılıyor camiada tanıdığımız abilerimizden. Gasp meselesi değil. Motosikletler üstünde anahtarlariyla duruyormus. Bi eksikleri yok. Asla olay çıkaracak insanlar değiller. Bunu da belirtelim.

İçki içtikleri için olmuş olabilir diyenler var. Ki o yörenin halkını bilirim. Kendi gibi olmayana düşman gözüyle bakarlar. Cahillik çok.

Katiller bulunamadi. Fakat Suriyeli yorumları çok yapılıyor camiada tanıdığımız abilerimizden. Gasp meselesi değil. Motosikletler üstünde anahtarlariyla duruyormus. Bi eksikleri yok.

İçki içtikleri için olmuş olabilir diyenler var. Ki o yörenin halkını bilirim. Kendi gibi olmayana düşman gözüyle bakarlar. Cahillik çok.

içki içtiler diye öldürmek de abartı geliyor,elbette kötü gözle bakılır oranın şartları göz önüne alındığında ama öldürmek kadar ileri gideceklerini aklım almıyor.

ama motosikletler de duruyorsa yani gasp değilse başka da seçenek kalmıyor.

edit:yöre halkıyla herhangi bir sebepten kavga da etmiş olabilirler sadece oruca bağlamayalım mevzuyu.

genellemeler ayrimciligin, ayrimcilik da irkciligin temel taslaridir.

2 ırkı sevmıyorum ırkcımıyımdır

Irkçı değilim. Fakat böyle düşünceleriniz yüzünden bu ülkede güvenlik denen birşey yok ya doğuda. Ben kendi ülkemde gezemicek miyim istediğim gibi doğuda?

istanbulda bile gezemiyorsun dogru dürüst. böyle insanlar her yerde var. bende gittim urfaya. güzel hoşuma gitti. bu dallamalar yüzünden hepsini bir tutamam. ben bunlarin idamini isterim. ölmüş herifin yüzüne taşla vuran net şeytandir.

Suriyelilerden çok Pkk terör örgütü ile ilişkilendirmek lazım olayı. En son duyduklarıma göre yol kesip kimlik kontrolü yapılıyor ve bize katılır mısın diye sorular soruluyordu. Bu ülkemizin nereye geldiğinin açıkça ispatıdır zaten. Türkiye Cumhuriyeti içerisinde Pkk terör örgütü askeri kontrol gibi yol kesiyor kimlik kontrolü yapıyor nereye gittiğini soruyor, siz kimsiniz diye soranlara burası artık bizim diyebilecek cüreti kendilerinde bulabiliyorlar. Ve en önemlisi devletin emriyle askeri birlikler bunlara hiçbir şekilde müdahale edemiyor.

Bu olay ve buna benzer olaylar bilinçli bir şekilde yapılıyor. Amaç batıyla doğuyu ayrıştırmak ve türkiyenin doğusu ile Irak'ın bir bölümünü kapsayacak şekilde Kürdistan isminde yeni bir oluşum yapmak. Bunun tohumlarını da iki tarafı birbirinden nefret ettirerek atıyorlar. Zaten son 2-3 yıldır doğu batıya gittiği zaman terörist muamelesi görüyor.

ALLAH rahmet eylesin. Mekanları cennet olur inşallah.

Kötüler Türkiye'nin her yerinde var. En bir turist İstanbulda ölü bulunmuştu mesela. Genellemeler saçmalıktır.

Arkadaş bir olayada genelleme yapmadan,herkesi aynı kefe koymadan tepkinizi gösterin. Acınız büyük anlarım tanımıyorum insanları evet ama bende üzüldüm. Allah mekanlarını cennet eylesin. Doğu'ya hiç gelmeden,haberlerden bu tür olaylardan insanını yargılamak neyin kafasıdır? Biri demiş özerkliklerini verelim kurtulalım benim özerklik istediğimi nerden çıkardın?

Not: Bingöllüyüm.

Kötüler Türkiye'nin her yerinde var. En bir turist İstanbulda ölü bulunmuştu mesela. Genellemeler saçmalıktır.

istanbuldaki turisti öldüren kim bir bak tecavüz gasp hırsızlık ensest ilişki bunların yüze 99'unun altından neden hep barzaniler çıkıyor?

HTC One M8 - Onu gör, onu hisset.

Engin Öksüz

Arkadaşlarının yorumlarını okudukça icim parçalandı resmen.

Gezide çekilen son fotoğraflarda mevcut :(

Geberin insallah hayvan oğulları.

Ülkenin diğer köşeleri de sütten çıkmış ak kaşık değil elbet ama ülkenin doğusu, diğer bölgelere göre her zaman çok daha karışıktı ve günümüzde ise oralarda ne olup bittiğini bilmiyoruz bile... Öyle bir dönemden geçiyoruz ki ölüm haberlerini kanıksadık gibi sanki... Ülkemizde ve ülkemizin çevresinde gün geçmesin ki kötü bir haber almayalım...

Sonuç olarak umarım sorumlular bulunur ve hakettikleri cezayı alırlar... diyeceğim ama kurduğum cümleye ben bile inanmadım ki! Neyse bunu söylemedim sayın :redface:

genellemeler ayrimciligin, ayrimcilik da irkciligin temel taslaridir.

şimdi sana 1000 tane böyle örnek versem genelleme için yeterli mi 10.000 tane mi yeter 100.000 tane mi. yoksa milyonlara girmek lazım. yani nasıl bir skalası var bu işin. mesela biz ermenilerle savaştık yada yunanlarla şimdi iyi yunanlar çoğunluktaydı o zaman düşman demeseydik de gelselerdi otursalardı batıya, yağma yapsalardı nasıl olurdu. sonuçta hepsi kötü değil. nasıl yürüyor dünyanın diğer yerlerinde de bu işler. aydınlatır mısın bizi

Geri
Üst Alt