Sanma ki dönerim artık geriye(yeni beste)

Cevap: Sanma ki dönerim artık geriye(yeni beste)

O halde bu sözler tam bir ayrılık sözleri ve sitemlerle dolu.Neresi harika,müthiş anlamadım.

"Sanma ki dönerim artık geriye" .Bestenin ismi bile ürkütücü.

beğenmeyenler kendileri yeni bir grup olustursun guzel besteler yapsınlar yetti artık sizin gibi ayrımcılar

beğenmeyenler kendileri yeni bir grup olustursun guzel besteler yapsınlar yetti artık sizin gibi ayrımcılar

Ne diyorsun sen arkadaşım ya.Ne ayrımcısı.Fikrimizi yazamayacakmıyız.Bal gibi ayrılık sözleriyle dolu arabesk bir şarkı işte.

Bülent Ersoy'un "Beddua" şarkısına ne zaman sıra gelecek.

Ayrıca ben bestekar falan değilim.Saygılı ol........

Ne diyorsun sen arkadaşım ya.Ne ayrımcısı.Fikrimizi yazamayacakmıyız.Bal gibi ayrılık sözleriyle dolu arabesk bir şarkı işte.

Bülent Ersoy'un "Beddua" şarkısına ne zaman sıra gelecek.

Ayrıca ben bestekar falan değilim.Saygılı ol........

bir protestoyla taraftarı sokmadıgınız hal kalmadı herşeye bir laf buluyorsunuz herşeye muhalefetsiniz bestelere arabesk diyorsunuz bu begenmeyenler toplansın guzel besteler yapsın numaralıda okursunuz

bir protestoyla taraftarı sokmadıgınız hal kalmadı herşeye bir laf buluyorsunuz herşeye muhalefetsiniz bestelere arabesk diyorsunuz bu begenmeyenler toplansın guzel besteler yapsın numaralıda okursunuz

Ezbere konuşma.Madem bana yazıyorsun,bir tane muhalefet olduğum mesajı bul.Bıktık sene başından beri uyutan arabesk tezahuratlardan.

Ha biz hala takımla kavga etmeyi sürdüreceğiz diyorsan, evet o zaman mükemmel bir seçim,harika bir beste.

Dediğim gibi bundan sonra da sıra da "Beddua" şarkısı olur.

Geri
Üst Alt