Şansal Büyüka:''Galatasaray Aubemeyang Yerine Amrabat'ı Tercih Etti''

Trrimin futboldan alamadığınının göstergesi ama gelsede birşey farketmezdi hiç bir gelişim gosteremezdi, brumayi biz değilde dortmund alsaydi şimdiden değeri en az 20 milyon euroydu

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

G.Saray bruma ve telles'ten para kazanma amacındaysa ispanya veya ingiltere takımlarına kiralık olarak vermeliydi sene başında.hem adamlar kendini geliştirir hem de para kazanabilirdik.

ayrıca şansal'ın dediği doğru 11-12 sezonunun başında willfred bony'de bize teklif edilmişti keze shaqiri.

Terim'in oyuncu tercihleri hep yanlış. Geçen zaman içerisinde yapılan transferlerde bunu hep gördük. İşe yarar transferlerin hepsi yönetim tarafından yapılan transferlerdi. Hagi, Popescu, İlie, Ujfa, Flipescu, Tafarel, Muslera, Sneijder, Drogba, Melo, Eboe, Elmander.... Bunun yanında Lukunku, Felipe, Amrabat, Burak, Pinto, Ceyhun, Dany, Yiğit, Hamit, Chris, Bratu, Sercan, Prates.... O kadar çok var ki... Milan'da bile gönderilmesinin en büyük nedenlerinden biri bu transfer politikasıydı. Böyle garip bir adam.

Bruma da dortmund un elinde olsa belki dünyanın sayılı kanat oyuncularından biri olacaktı. Aubameyang bize gelseydi amrabattan fazlası olmazdı,Türkiyede hiçbir oyuncunun kendisini geliştirmesi beklenemez.

Aubemeyang o kadar da müthiş bi oyuncu değil.Elimizde daha yeteneklisi var Bruma ama kullanamıyoruz eğitemiyoruz.

En güzelini Klopp söylemiş zaten; "Benim patronlarım yöneticilerim de(Federasyon dahildir herhalde) türk kafasında olsa ben de takımı bu noktalara getiremezdim"

Bu sözün üstüne söz söylenir mi??

Yani yabancı sınırı kalkınca da (ki şu ana kadar kalkmamış olması skandal) takımlarımız uçmayacak kimse merak etmesin. Bu ülkede şike aklandı, ırkçılık aklandı, hakeme top hareketi yapanlar aklandı, kendi kulübünü batıranlar futbolun başına geldi :red: Şikecilerin cezası bitecek diye kaldırmaya çalıştıkları yabancı sınırı mevzusu olsa ne olur olmasa ne olur artık?? Senin milli takımın üç kuruşluk takımları yenemez oldu, san marino seviyesine doğru hızla ilerliyor, sözde ülkenin en büyük maçında stadyum boş kalıyor... Neyi düzelteceksin ki artık bu saatten sonra??

öyle bir hava yaratılıyor ki
sanki Aubemeyang ilerde iyi futbolcu olacak diye
bilerek almamışız

En güzelini Klopp söylemiş zaten; "Benim patronlarım yöneticilerim de(Federasyon dahildir herhalde) türk kafasında olsa ben de takımı bu noktalara getiremezdim"

Bu sözün üstüne söz söylenir mi??

Yani yabancı sınırı kalkınca da (ki şu ana kadar kalkmamış olması skandal) takımlarımız uçmayacak kimse merak etmesin. Bu ülkede şike aklandı, ırkçılık aklandı, hakeme top hareketi yapanlar aklandı, kendi kulübünü batıranlar futbolun başına geldi :red: Şikecilerin cezası bitecek diye kaldırmaya çalıştıkları yabancı sınırı mevzusu olsa ne olur olmasa ne olur artık?? Senin milli takımın üç kuruşluk takımları yenemez oldu, san marino seviyesine doğru hızla ilerliyor, sözde ülkenin en büyük maçında stadyum boş kalıyor... Neyi düzelteceksin ki artık bu saatten sonra??
oha

cidden boyle konustuysa baslarim onada dortmundunada...bayerne dua etsinler yoksa iflasin esigindeydiler

5+3 kalkmali herseyden once sonra taktik transfer konusulmali bu yabanci siniriyla sportingden taze 17lik cristiano ronaldoyu getirsen ondanda bisey olmaz

klopp ne salak adam çıktı ya

podolski ve shakiri kap a bildirildi alınamadı paraya kıyıp alamadık kaçırdık ikisi de ortada !!! ama tabi pandev ontivero telles dzemali ambrabat gibi süper starlar varken ne gerek vardı dimi !! transferde bizim bilmediğimiz işler dönüyor klubün parası su gibi dağıtılıyor ben lisanslı ürün alacaksam taraftar olarak istediğim bana heyecan verecek oyuncuları sahada görmek hakkım !! hadi bunları geçtim brumayı bile oynatmaktan aciziz inanılır gibi değil zaten gelenden gidenden 4 yiyoruz bari bruma tecrübe kazanır kazancımız olur kafayı yememek elde değil :mad::confused:

Eee Fatih Terim'in lafı üstüne laf olur mu.

O zaman da demistim, dunya'da yabanci futbolcu bitmis gibi o muthis kadronun 2-3 adet Avrupa icin eksigini Turkiye ligi'nin yabancilari ile kapatmaya calisti Terim hocamiz.

Takım 1-2 sezondur o kadar çok yanlış transfer yaptıki Aubemeyang yerine Amrabatı tercih etmiş olma ihtimali var.Takımdaki yabancılar fark yaratmalı iken Terim gitti Amrabat-Dany gibi ligin vasat yabancılarını aldı,Mancini gitti genç yabancı oyuncu alacam diye takımın kalitesini düşürdü(Telles-Ontivero-Hajrovic)böyle vasat oyuncular için ligde fark yaratan Rieradan vazgeçildi.Bu sezonda Drogba gibi bir isim takımdan ayrılmışken yerine Pandev gibi sıradan bir oyuncu ile Dzemaili gibi Ceyhunun yabancı versiyonu alındı.

Son düzenleme:
[h=2]Aubemeyang gol dışında ne yaptı?[/h]
Geçin bu işleri, Galatasaray'ı zedelemek için konuşup duran tipler, Şansal'a sorsan bu adamın 3 tane maçını izlememiştir.

Ülke de futbolu yorumlayan kafa bu. Amrabat ın alınması fiyasko da. Amrabat ile Aubemeyang birbirinin alternatifi olacak adamlar mı? Beyaz ile siyah gibi farklı oyun tarzları.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt