Bu kadar sert eleştiriyor kızıyoruz ama hoca hala bir şeyler yapabilir...
Merak ediyorum 2011-12 de Terim haftalarca 4-1-4-1 de ısrar edip , Eboue'yi sağ bek - sağ kanat- sol bek dolaştırırken , Sabr,'yi orta sahada kullanırken böyle tepkiler veriyor muydunuz ? Terim'in doğruları bulması 15 hafta aldı , ondan sonra devamı geldi...
Hoca ise sorunu futbolcularda aramak yerine sistemde aramayı seçti...3 ayda 4-2-3-1 , 4-3-3 , 4-3-1-2 ve 3-5-2 oynadık...Ama hala ısrarla aynı oyuncuları oynatıyor , sen doğru oyuncularla 4-3-1-2 de de gayet başarılı olursun , ama bu rezil oyuncu grubuyla hangi taktiği oynarsan oyna başarılı olamazsın...
Rezil-Leşçuk ikilisi takımda ağalık kurmuş ,bunlara eşlik eden kilolu Olcan rezili var...Melo maç başı 9-9.5 km koşuyor , Veysel bek değil...Dzemaili çok yumuşak...O zaman yapman gerekenler belli , bunları oynatmayacaksın...Sorun sistemden evvel oyuncularda , hocanın bunu farketmesi gerek...
Kendimi de katarak taraftar olarak yanlış yaptığımızı düşünüyorum , belli ki özellikle Rezil-Leşçuk ikilisinin her maç oynayarak para almasını isteyen bir yönetim vardı , Prandelli'ye baskı yapıldı...Burada taraftar olarak bizim Prandelli'ye bu oyuncuları kesmesi için destek vermemiz gerekir...Yok başka hoca gelecekse ne değişecek ?
Sen Leşçuk ile amatör küme takımlarının orta sahalarına üstünlük sağlayamazsın , hayatımda gördüğüm en yeteneksiz oyuncu rezile verilen her pas duvara çarpıp geri dönüyor , Ersun diyoruz ( ben de diyorum) , Ersun gelse Rezil-Umut-Pandev hattına nasıl gol attıracak ?
Boşuna ümitlenmeyin...Bu takıma ne Denizli gelir , ne Ersun gelir ,hele hele yabancı bir hoca asla gelmez...Hoca doğru yapar yanlış yapar , ama biz bugün bu fırsatta oyuncu düzenini yıkmazsak yarın yine aynısı olacak...