Şansal Büyüka Galatasaray'daki Sorunları Açıkladı!

Sneijder i kaptan yapin artik, neymis bu kadar cok Turk varmis takimda ayip olurmus. Hangi mal kafali boyle dusunuyor olabilir?
Adam resmen ben liderim (zaten gercek bir lider, oynadigi tum takimlarda kaptanlik yapmis birisi, belki Real Madrid haric), ancak ben bunlari yonlendiririm diyor, Melo a bile gerektiginde firca cekebiliyor, ama kaptan hala Selcuk, Balta larin kolunda gezsin. Sonra niye takim olamiyoruz?

Sneijder i kaptan yapin artik, neymis bu kadar cok Turk varmis takimda ayip olurmus. Hangi mal kafali boyle dusunuyor olabilir?
Adam resmen ben liderim (zaten gercek bir lider, oynadigi tum takimlarda kaptanlik yapmis birisi, belki Real Madrid haric), ancak ben bunlari yonlendiririm diyor, Melo a bile gerektiginde firca cekebiliyor, ama kaptan hala Selcuk, Balta larin kolunda gezsin. Sonra niye takim olamiyoruz?

Aynen. Bu takimin kaptani Sneijder olmalidir artik. Bruma'nin dogum gününde o pastayi ona götürüp vermesi bile takimi ve arkadaslarini nasil sahiplendigini gösteriyor. Suan (Melo ile birlikte) saha icinde tek savasan topcu.

2. kaptan Hamit olmalidir. Tecrübesi, saha ici ve disi durusu ve konusmalariyla kesinlikle bunu hakediyor.

Burak & Lescuk Bros.'da gerekirse postalanabilirler. Gidip Antep'ten Muhammet Demir'i alirim. En azindan adamda yetenek var.

Hoca her mac Selcuk ve Burak'i oynattigin surece senden bi bk olmaz hic bi taraftar da arkada durmaz bunu bil.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sen bu sistemle devam ister selçuk burak oynasın ister umut yada diğerleri, hiç bir şe olmaz senden prandelli :D

Medyanın klasik içi boş haberlerinden biri. Komplo teorileri üretmeye gerek yok sorun teknik hatalar ve Burak, Selçuk gibi işinin gereğini yerine getiremeyen futbolcular. Kenetlenme, sahiplenme gibi gereksiz duygusallıklara yer vermeden sorumlular gönderilmeli. Bu arada Albayrak gereğinden fazla etkin görünüyor. Renkli karakteri ile sevilen bir yönetici olsa da sportif kararlarda daha pasif kalması yararlı olur.

Son kısmı kulüp yalanladı. Diğer kısımların da çoğu inandırıcı gelmedi bana.

Bu kadar sert eleştiriyor kızıyoruz ama hoca hala bir şeyler yapabilir...

Merak ediyorum 2011-12 de Terim haftalarca 4-1-4-1 de ısrar edip , Eboue'yi sağ bek - sağ kanat- sol bek dolaştırırken , Sabr,'yi orta sahada kullanırken böyle tepkiler veriyor muydunuz ? Terim'in doğruları bulması 15 hafta aldı , ondan sonra devamı geldi...

Hoca ise sorunu futbolcularda aramak yerine sistemde aramayı seçti...3 ayda 4-2-3-1 , 4-3-3 , 4-3-1-2 ve 3-5-2 oynadık...Ama hala ısrarla aynı oyuncuları oynatıyor , sen doğru oyuncularla 4-3-1-2 de de gayet başarılı olursun , ama bu rezil oyuncu grubuyla hangi taktiği oynarsan oyna başarılı olamazsın...

Rezil-Leşçuk ikilisi takımda ağalık kurmuş ,bunlara eşlik eden kilolu Olcan rezili var...Melo maç başı 9-9.5 km koşuyor , Veysel bek değil...Dzemaili çok yumuşak...O zaman yapman gerekenler belli , bunları oynatmayacaksın...Sorun sistemden evvel oyuncularda , hocanın bunu farketmesi gerek...

Kendimi de katarak taraftar olarak yanlış yaptığımızı düşünüyorum , belli ki özellikle Rezil-Leşçuk ikilisinin her maç oynayarak para almasını isteyen bir yönetim vardı , Prandelli'ye baskı yapıldı...Burada taraftar olarak bizim Prandelli'ye bu oyuncuları kesmesi için destek vermemiz gerekir...Yok başka hoca gelecekse ne değişecek ?

Sen Leşçuk ile amatör küme takımlarının orta sahalarına üstünlük sağlayamazsın , hayatımda gördüğüm en yeteneksiz oyuncu rezile verilen her pas duvara çarpıp geri dönüyor , Ersun diyoruz ( ben de diyorum) , Ersun gelse Rezil-Umut-Pandev hattına nasıl gol attıracak ?

Boşuna ümitlenmeyin...Bu takıma ne Denizli gelir , ne Ersun gelir ,hele hele yabancı bir hoca asla gelmez...Hoca doğru yapar yanlış yapar , ama biz bugün bu fırsatta oyuncu düzenini yıkmazsak yarın yine aynısı olacak...
Hangi hoca gelirse gelsin bu kadrodan alınacak verim çok az olur. Fatih Terim aynı oyuncu grubuyla 2 sene başarılı oldu deniliyor, lakin o oyuncular yaşlandı ve fiziken de bitik durumdalar bu 1, başarıya doydular ve bu yüzden de mental olarak zayıfladılar bu 2...Neşter vurulmalıydı bu kadroya. Ama Mancini'nin 9-10 futbolcu aldırması veya yönetimin bazılarını direkt alması gibi birşey değil. Bu kadroda gereksiz şişkinlik yarattı. Mali açıdan çok zor günlerin habercisiydi o dönem.

Kadro yapılanması için geç kaldık maalesef. Sadece hoca ile alakalı olsa kovalım gitsin, ama yerine gelecek olan Prandelli'den iyi yönetse bile maksimum verimi bizi tatmin etmeyecektir.Bu seneyi idare etmeye çalışacağız en yüksek düzeyde,ben pek birşey beklemiyorum açıkçası.Yönetimin de iyi başlayıp, çok kötü bitirdiği gerçeğini de atlamayalım. Balık baştan kokuyor maalesef.

Galatasaray'da hem saha dışı hem de saha içinde çok ciddi yönetilememe,disiplinsizlik ve mental zayıflık sorunları var...Radikal kararlar ve değişiklikler lazım..Ha bunlar daha erken olmalıydı o ayrı, ama zararın neresinden dönülse kardı. Herhangi yeni birşey yapmadan, değişik şeyler beklemek polyannacılık olur.

Son düzenleme:
O değilde fanatik fenerlinin Galatasaray'daki sorunları açıklaması nasıl oluyor. Daha doğrusu neden oluyor.
Fanatik Galatasaraylılığı ile tanınan biri çıkıp " Fenerdeki sorunlar şunlar " dese herhalde şu an Tanzanya Büyükelçiliğinden vize çıkarmaya çalışıyor olurdu.

İstediği kadar sorun olsun, hiçbir şey bu adamın doğruları yapmasına engel değil. Adam ısrarla sabote etti takımı, aynı hataları göre göre 10 kez yaptı. Hazırlık dönemi 4-2-3-1 ile başladı, sezon başladı 4-3-1-2, 4-3-2-1, 3-5-2 ile canımıza okudu.

Forma adaleti yok, otorite kullanmaktan aciz, oyunu okumak ve rakibi çözmek hak getire. Sene başından beri 1 maç dışında ilk yarılarda attığımız gol yok, artı organize geliştirerek attığımız gol sayısı 0.. Attığımız 10 golün 5'i duran top, 2'si uzaktan şut, 2'si kontra atak, 1'i ise Chedjou'nun yoktan var ettiği kaos golü. İşi gücü eyyam yapmak. Maç sonu açıklamalarında sinirlenmeyen varsa helal olsun peygamber sabrı varmış derim. Asla savunulacak bir yanı yok.

Bu kadar sert eleştiriyor kızıyoruz ama hoca hala bir şeyler yapabilir...

Merak ediyorum 2011-12 de Terim haftalarca 4-1-4-1 de ısrar edip , Eboue'yi sağ bek - sağ kanat- sol bek dolaştırırken , Sabr,'yi orta sahada kullanırken böyle tepkiler veriyor muydunuz ? Terim'in doğruları bulması 15 hafta aldı , ondan sonra devamı geldi...

Hoca ise sorunu futbolcularda aramak yerine sistemde aramayı seçti...3 ayda 4-2-3-1 , 4-3-3 , 4-3-1-2 ve 3-5-2 oynadık...Ama hala ısrarla aynı oyuncuları oynatıyor , sen doğru oyuncularla 4-3-1-2 de de gayet başarılı olursun , ama bu rezil oyuncu grubuyla hangi taktiği oynarsan oyna başarılı olamazsın...

Rezil-Leşçuk ikilisi takımda ağalık kurmuş ,bunlara eşlik eden kilolu Olcan rezili var...Melo maç başı 9-9.5 km koşuyor , Veysel bek değil...Dzemaili çok yumuşak...O zaman yapman gerekenler belli , bunları oynatmayacaksın...Sorun sistemden evvel oyuncularda , hocanın bunu farketmesi gerek...

Kendimi de katarak taraftar olarak yanlış yaptığımızı düşünüyorum , belli ki özellikle Rezil-Leşçuk ikilisinin her maç oynayarak para almasını isteyen bir yönetim vardı , Prandelli'ye baskı yapıldı...Burada taraftar olarak bizim Prandelli'ye bu oyuncuları kesmesi için destek vermemiz gerekir...Yok başka hoca gelecekse ne değişecek ?

Sen Leşçuk ile amatör küme takımlarının orta sahalarına üstünlük sağlayamazsın , hayatımda gördüğüm en yeteneksiz oyuncu rezile verilen her pas duvara çarpıp geri dönüyor , Ersun diyoruz ( ben de diyorum) , Ersun gelse Rezil-Umut-Pandev hattına nasıl gol attıracak ?

Boşuna ümitlenmeyin...Bu takıma ne Denizli gelir , ne Ersun gelir ,hele hele yabancı bir hoca asla gelmez...Hoca doğru yapar yanlış yapar , ama biz bugün bu fırsatta oyuncu düzenini yıkmazsak yarın yine aynısı olacak...
Yazmak istediklerimi yazmışsın bende defolsun gitsin derken bu röportaja inanıyorum Şansal Büyüka diğerlerine pek benzemez ondan,her neyse ama diğer taraftan madem yabancı sınırından şikayet ediyor niye dört yabancı ile oynuyoruz diyenlere de hak vermemek elde değil

Ayrıca bir de şuna takıldım ileriye giden tek adamımız Bruma ama oyun görüşü yok demiş, hoca oda senin görevin demek lazım belki de Brumayı kadroya almasına karışınlarda olabilir kş bu daha da vahim ha benim görüşüm Bruma da süper değil hala istediklerimi göremedim bir futbolsever olarak bence kiraya verilmeliydi

Ünal Aysal'in son 2 senede yaptiklarina baktiginizda ne kadar aciz ve beceriksiz oldugunu gormek cok kolay. Agzindan cikan 3 lafin 2si yalan oldu. Bu kadar aciz bir adamin Galatasaray Baskani olabilmesinin tek sebebi Galatasarayın kapali yapisidir. Azicik adam olsa milyarlarca dolar servetinden 100 milyon dolari feda edip icine ettigi finansal yapiyi toparlardi. En kotu Ocakda yapilan transferlerin bedelini odemesi boynunun borcudur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eğer gerçekten istifadan albayrak döndürse,fazla zaman kaybetmeden istifa etsin.

Kangren olan kol kesilir aga ya prandelli gidicek yada selçuk burak tayfası biz ise işi hala yokuşa sürüyoruz ulan taraftarın sahaya girmesinimi bekliyor bunlar hala ayıb ya

bunların sorumlusu olacak herif kaçıp gidiyor kimse de demiyor hop ne oluyoruz diye diyenler zaten galatasaray düşmanı ilan ediliyor özellikle bu forumda.

Dikkat ettiyseniz takımda sorun var temalı röportajında bile burak ve selçuk geçmiyor.Şansal ,rıdvan,demirkol gibi adamlar var oldukça,bu yerliler korunmaya edildikçe ve biz hala bunlardan reçete almaya devam ettikçe herşey bu düzende devam edecek.

Dikkat ettiyseniz takımda sorun var temalı röportajında bile burak ve selçuk geçmiyor.Şansal ,rıdvan,demirkol gibi adamlar var oldukça,bu yerliler korunmaya edildikçe ve biz hala bunlardan reçete almaya devam ettikçe herşey bu düzende devam edecek.
Aynen renktaş burak ve selçuk hiç gündemde yok.
Sene başı ikiside maçlarda ıslık ile tepki görüyordu ne olduysa oklar prandelliye yöneldi.
Bununda sebebi satılmış medya

Hocayı bırak, Aysal bile fark edemedi bunu.

Geri
Üst Alt