Şansal Büyüka Galatasaray'daki Sorunları Açıkladı!

Adem Çakar

Büyük Kaptan
Prandelli hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Lig TV'de yayınlanan Pazartesi Gecesi Futbolu programında Galatasaray'daki sorunları açıklayan Büyüka, "Abdürrahim Albayrak gece 01:30'a kadar Prandelli ile görüştü. Aldığımız bilgilere göre Prandelli, Başakşehir hezimetinden sonra moral olarak Türkiye'ye geldiği günden beri en dibe vurmuş halindeydi. Bundan dolayı canlı yayına da gelmedi, basın toplantısına da çıkmadı." dedi.

İşte Büyüka'nın açıklamaları

"SENLE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ"

Abdürrahim Albayrak, Galatasaray'ın Bursa'ya 5-0 mağlup olması dahil birçok örnek veriyor. "Biz safları sık tutmayı bilen bir camiayız" diyor ve "senle devam etmeyi düşünüyoruz" diye de ekliyor.

HOCA YENİDEN DİRİLİYOR

Hocanın umudu kırılmışken Abdürrahim Albayrak'ın konuşmasıyla yeniden diriliyor. Bu arada Galatasaray, Prandelli'nin isteğiyle 3 günlük kampa girecek. Prandelli Albayrak ile yaptığı toplantıda Florya'da yalnız kaldığını söylüyor. Eski yönetime Eboue'yi görmek istediğini söylemiş ancak "Sözleşmesi yırtıldı" diye cevap almış. Prandelli Galatasaray'da takımdaşlık olmadığının da farkında. Galatasaray'da Brezilyalılar, Türkler ve yabancılar şeklinde gruplaşmalar var. Prandelli'ye de yerli bir yardımcı gelecek.

Prandelli, Anderlecht maçından sonra bir toplantı yapıyor ve "Bir sorun var işler iyi gitmiyor. Sorun bensem söyleyin giderim" diyor. Sneijder, Melo'yu eleştiriyor. "Tribünler bizi ıslıklarken Melo gidip tribünlere 3'lü çektiriyor" o sözlerden sonra teknik ekip "Ya hep beraber gidilecek ya da kimse gitmeyecek" kararını alıyor.

SNEIJDER'E KAPTANLIK SÖZÜ VERİLMİŞ

Sneijder'in bir mutsuzluğu var. Aysal Hollandalı futbolcuya kaptanlık sözü veriyor ancak Prandelli, bu kadar Türk'ün olduğu yerde bunu doğru bulmuyor. Aynı zamanda Chedjou da gönderilmek istiyor ama Prandelli "Almadan satmayalım" diye engelliyor. Hoca genç futbolculardan kurulu bir ekip istiyor ve yönetime bir liste sunuyor fakat son gün Prandelli'nin listesinden oyuncu alınamıyor. Napoli'nin elinden çıkarmak istediği Pandev ve Dzemaili alınıyor.

Prandelli yabancı sınırının kalkmasını istiyor. Sınırın Türk futbolcuların rehavete kapıldığını düşünüyor.

ÖDEMELER YAPILMIYOR

Şuana kadar Prandelli'ye bir ödeme yapılmış değil. Prandelli de "Benim param önemli değil. Yardımcılarımın parasını da karşılayabilirim ama oyuncuların parasını ödeyin" diyor. Sneijder dışında diğer futbolcuların 2-3 ay gecikmeli aldığı söyleniyor.

Iste herseye sizde subjektif baktiginiz icin, her sorunun temeli olarak Selcuk ve Burak Yilmaz´i görüyorsunuz. Ancak bu takimin temel olarak baska ciddi sorunlari da var, ve bu sadece Yerliler ile yabancilar arasinda degil... Muhtemelen gördügümüz kadari ile Sneijder´in de Melo´nun bazi hareketleri ile ilgili sorunlari var... Bu sorunlarin hepsi tek tek cözülmesi lazim.

Sansal spor medyasinda kasarlanmis bir adamdir, o yüzden aldigi bilgiler birinci elden olur. Bazi söyledikler seyler harbiden skandal... Galatasaray´i kaos icine sokup, bunu cözecek teknik adama para bile vermemisler daha. Oyuncular da para almiyor, nereye bakarsam kaos görüyorum artik.

Son düzenleme:
Her yerde bir lider eksikliği var gibi görünüyor; Sahada, floryada, yönetimde..

"Benim param önemli değil. Yardımcılarımın parasını da karşılayabilirim ama oyuncuların parasını ödeyin"

bu nasıl olur yahu bizde tıkır işleyen kurumsal sistem var, aslanlar siz bu terimsporluları dinlemeyin
:k19:

Midem bulandı artık bunlardan.

Birdaha söylüyorum, eger bu aciklamlar dogru ise, ve ben dogru olduguna inaniyorum. Yeniden Prandelli´ye saygi duymaya basladim, adam gitmis oyunculara parayi ödeyin, gerekirse ekibimin parasini ben karsilarim demis. Aysal Yönetimi kulübü futbolcularin maskarasi haline getirmis, para alamayan futbolcular da artik otorite tanimaz olmuslar.

Prandelli zaten çok iyi niyetli biri ona kimse birşey demiyor ama neşter vurması şart.
Kendisini yiyen oyunculara şans vermeyi bıraksın radikal değişiklikleri doğru şekilde yapsın taraftar yanında olur zaten her türlü.
Geç olmadan tabi.

Iste herseye sizde subjektif baktiginiz icin, her sorunun temeli olarak Selcuk ve Burak Yilmaz´i görüyorsunuz. Ancak bu takimin temel olarak baska ciddi sorunlari da var, ve bu sadece Yerliler ile yabancilar arasinda degil... Muhtemelen gördügümüz kadari ile Sneijder´in de Melo´nun bazi hareketleri ile ilgili sorunlari var... Bu sorunlarin hepsi tek tek cözülmesi lazim.

Sansal spor medyasinda kasarlanmis bir adamdir, o yüzden aldigi bilgiler birinci elden olur. Bazi söyledikler seyler harbiden skandal... Galatasaray´i kaos icine sokup, bunu cözecek teknik adama para bile vermemisler daha. Oyuncular da para almiyor, nereye bakarsam kaos görüyorum artik.

Yazdiklarini okurken, Ahmet Cakar sesi ile okuyorum,otomatik olarak..:S Automatisch, die stimme von Cakar im Kopf,sobald ich deine Texte lese... :red::asd22:

Yalniz bu daha iyi günlerimiz Uefa Cezasi gelirse, Sampiyon olmazsak, Sneijder,Muslera giderse, Prandelli'dan daha da kötü bir hoca gelirse....Offf offf....

En çok Prandelli'ye yerli yardımcı gelmesine sevindim. Bunu Başakşehir maçının devre arasında yaptığım yorumda da belirtmiştim. Sorunun Prandelli'den çok daha derin olduğu belliydi bunlar da onu teyid eder nitelikte olmuş. Prandelli sever değilim ama onun kalibresinde kim olsa ve yine bu kadar başarısız görünse de an itibariyle o teknik direktörü isminden bağımsız olarak desteklerdim. Çözüm gönderip yeniden inşa etmeye çalışmak değil şu ana kadar neler hatalıysa onlara göre mevcut durumu revize etmektir. Albayrak'ın da bir kere olsun eğrisi doğrusuna denk gelmiş umarım bu bizim için bir dönüm noktası olur.

Aysal'in transfer politikasi tüpçüden beter. Onu biliyoruzda Terimciler artik mide bulandirmaya basladi. Aysal kadar ft'ninde payi var bu tabloda.

Yazdiklarini okurken, Ahmet Cakar sesi ile okuyorum,otomatik olarak..:S Automatisch, die stimme von Cakar im Kopf,sobald ich deine Texte lese... :red::asd22:

Yalniz bu daha iyi günlerimiz Uefa Cezasi gelirse, Sampiyon olmazsak, Sneijder,Muslera giderse, Prandelli'dan daha da kötü bir hoca gelirse....Offf offf....

Sinirlenilmeyecek gibi degil Nuri. Ünal Aysal´in 2013/2014 sezonunun basinda kurdugu yönetim kurulu, Galatasaray tarihinin en kötü yönetim kuruludur. Kimin ne yaptigi belli degil, bok cuvalina cevirdiler takimi. Bazileri öglen saatlerinde Florya´da pencereden viskilerini yudumlar, digerleri bir birlerine sosyal medya üzerinden taseronlari vasitasi ile bir birine sallar, digeri Galatasaray adi altinda babasinin siyasi propagandasini yönetir. 2014/2015 sezonu baslar, aceba yeni bir umut mu diyecegiz hepsi istifa ederler. Ve muhtelen bir Ay boyunca, o istifalarindan sonra kulübe ellerini bile sürmezler. Kadro disi kalan oyuncular gider, TV paylacolarin programlarina canli yayina cikip, ceza bile almazlar kulüpten.

Fatih Terim´i gönderdi, eger sonrasindaki planlama iyi olursa buna da eywallah diye 100 kere yazdim zamaninda. Biz yanilmis olalim, Galatasaray kazanmis olsun diye görüs belirttik. Kirginliklari unutup, Galatasaray baskanin elini öperiz dedik. Ama bu yaptiklari kocaman bir ayip...

Dünden beri hala uyuyamadim... :D

Son düzenleme:
Şu hale bak. Brezilya dizileri halt etmiş. Neler dönüyormuş da haberimiz yokmuş.

Oyuncular arasinda da bir iletisim kopuklugu var, Sneijder Melo´dan da, Selcuk´dan da bazi konularda rahatsiz. Selcuk´a laf edemiyor, Melo´ya edemiyor, Burak´a edemiyor, oda gidiyor sonra devamli Bruma´ya patliyor. Oyuncularimizin özgüveni 20-30% seviyelerinde sürünüyor, kimse sorumluluk almiyor, almak isteyenler ynaliz kaliyor. Devamli teknik adam degistiriyorsun, ve yeni gelen adama paralarini almayan, bir yeri kalkmis oyuncu grubunu emanet ediyorsun.

Prandelli nin listesindeki adamların kimler olduğu da önemli; Terim in listesindeki Miranda gibi afaki isimler idiyse yönetimi suçlayamam bu konuda...İç piyasada inisiyatif kullanarak aldırdığı Yasin ve Tarık transferleri çok yanlış tercihler oldu, bu ikisine 7.5 m bonservis ödemek yerine hiç transfer yapılmamasını yeğlerdim...

Bla bla bla

En buyuk sorun prandelli ve sacma sapan kadrolaridir. Nester vurulacaksa en basta ona vurulmali. Satilmis medya hedef saptirmaya calisiyor ki bu prandelli'ye baski kurulmasin ve GS sampiyonluktan kopsun.

Hep ayni teraneler: ekonomik kriz, gruplasma vs. Cok dinledik bu hikayeleri.

Adam o kadar amator ve isbilmez ki, ligdeki namaglup ve en az gol yiyen takima karsi kadroda 4-5 oyuncu degistirip rotasyona gidiyor.

ALLAHIN ASKINA KOVUN SUNU YETEEEEEEEEEER

Olabilir. Gerekirse soyunma odası kanlı bıçaklı olsun... Yine de çıkan kadrolar bir şey ifade etmiyor mu? Bi mac önce 11 oynayan adam bir mac sonra 18de yok. "Bu mac kanatlı oynamazsan seni belleyeceğiz" diye bağıran rakibe rağmen kağnıların sahaya sürülmesi de mi normal?.. Peki ya oyuncu değişiklikleri? Telles'in çıkarılıp, Tarik'in sol beke, Yasin'in sağ beke geçmesinin altında yatan mantık nedir?

Prandelli iyi niyetli olabilir. Oyuncuların arası çok kotu de olabilir. Ama her şeyden önce sahaya çıkan kadroya bi bakalım. Oturup 2dk bakalım bi. Prandelli'nin ne kadar suçlu, ne kadar suçsuz olduğunu çıkardığı kadrolar net olarak gösteriyor. Doğru kadro çıkarsın, yenilelim, o zaman sadece topçuları suclariz. Prandelli'ye en fazla "oyuncuları yonetemiyor, taktiği kotu" deriz. Ama Prandelli'ye suçun büyük kısmını yuklememizin mantıksız olduğu bir ortam yok su anda.

N5

Geri
Üst Alt