şansal büyüka sorunsalı

hangi birini yazalim arkadas..futbolculari yalayip tüm sucu prandelli'ye atti..aklinca operasyon yapiyor bu cenaze killikli herif..

☆$☆

Lakin çok kötü söyledi, öyle böyle değil, maksadını aşan bir ifade olarak görmek en iyisi, öyle de denmez ki canım!...

O değilde tümer daha fena saçmaladı

nasılmı duruyor? adam zaten ligtv yı kendi kurdu o kalmayacak benmi kalacam.

Hakan Sukurun usta yorumlarını özledim.

saaansal büyüüüüka çook hiiizlliii konuuusmaazz gibi konusmasi var adamin.

Tümer Hakan Çalhanoğluna salladı ,
geçen sene Hakan'ın orta sahaya yakın yerden attığı frikik golünden sonra ki sevincini eleştirdi ,
saçmalamanında dibbine vurdu ve daha kötüsü bunu yalamak için yapmış olması !

Tümer Hakan Çalhanoğluna salladı ,
geçen sene Hakan'ın orta sahaya yakın yerden attığı frikik golünden sonra ki sevincini eleştirdi ,
saçmalamanında dibbine vurdu ve daha kötüsü bunu yalamak için yapmış olması !

Kesin yalamak için yapmıştır,yoksa akıl-mantık dışı bir eleştiri olurdu :D Yalnız hatırlıyorum Melo'nun köpek sevincini de eleştirmişti bundan gayrı.. Demek ki Tümer'e göre gol attıktan sonra put gibi,mö gibi duracaksın :D

Kesin yalamak için yapmıştır,yoksa akıl-mantık dışı bir eleştiri olurdu :D Yalnız hatırlıyorum Melo'nun köpek sevincini de eleştirmişti bundan gayrı.. Demek ki Tümer'e göre gol attıktan sonra put gibi,mö gibi duracaksın :D

kendisi yeni arayışlar içindeydi orjinal bişeyler arayıp dururdu hep. en son kalbine yumruk atıyordu gol atınca.
onun etkisiyle olsa gerek sonra fenere gitti zaten.

Geri
Üst Alt