Şansal Büyüka ve Ekibinin Üç Maymunu Oynaması

Ozan Kesgin

Cezalı
Geçen hafta ilk lafı hakemlerin hataları olan Elazığ'ın oyununu görmezden gelen şahıs,bu hafta ne konusunu açıyor ne de futbolcu ve teknik adam röportajlarında soru sordurtuyor.Mehmet Özdilek'in açıklamasına tek bir yorum bile yapmadı.Empoze etmek istediği fikir "GB zaten haketmedi konuşmaya gerek yok".Peki geçen hafta Elazığ maçında niye aynı yorumu yapmadı.Komedi.Klasik Türkiye manzaraları.

Operasyon varmis, sadece bizim haberimiz yok :rolleyes:

Aynen dediğin gbibi dener Elazığ Sivas maçların da ne oynadı.Zaten haketmedi diye bişey olabilir mi?Biz içeri de Rive ve Antalya maçlarını tek kale oynadık.Boş kaleye girmedi filan.Ama maçlar berabere bitti.

Ama şaşırmamak lazım.Geçen hafta fenerin lig tv'yi tehdit etmesi işe yaramış.

Şansalın gözleri dolmuştu geçen hafta, belli ağlayıp çıkmış yayına,ama bugün keyfi gıcır,açılış konuşması fenerbahçe bu sezonun en etkili oyunlarından birini oynadı oldu:005:

Programı açtım, Alpay'ın "Fener bugün rakibe top oynatmadı, uzun zamandır bu kadar iyi oynamamışlardı bla bla" tarzı yorumunu duyduğum anda kanalı değiştirdim.

fatih terim 21 programına katıldığında dedi zaten uefa kupasını aldığımızda tüm ünlüler taraflı tarafsız ordaydı şansal abi fenerli o vardı vs diye

Yoksa siz halen bu spor programlarını mı izliyorsunuz?

Programı açtım, Alpay'ın "Fener bugün rakibe top oynatmadı, uzun zamandır bu kadar iyi oynamamışlardı bla bla" tarzı yorumunu duyduğum anda kanalı değiştirdim.

Artık kesin kanaat getirdim.Bunlar ile bizim izlediğimiz maçlar farklı.

bide biri bana tumer metinin hangi sifat ile orda oldugnu anlatabiliri gecmisinde hangi kanalda yorumculuk yapti cv'sine ne gibi tecrube ve deneyimleri oldugnu yaziyor ?

Ekip tam işde objektiv kala bilen 3 tane kuş. Haksızlık yapmayın bukadar(!)

ŞANSAL KİM YA FOSİL :D

Artık kesin kanaat getirdim.Bunlar ile bizim izlediğimiz maçlar farklı.

Ya benim umurumda değil, isterse fener 5 yıldız top oynasın. Ama 2 haftadır programı ağlaya zırlaya açan, hakemlere 1 saat boyunca sallayan bu heriflerin, bu maçtan sonra çok iyi futbol, harika futbol bla bla diye şerefsizce yorum yapmaları çileden çıkarıyor.

Ya benim umurumda değil, isterse fener 5 yıldız top oynasın. Ama 2 haftadır programı ağlaya zırlaya açan, hakemlere 1 saat boyunca sallayan bu heriflerin, bu maçtan sonra çok iyi futbol, harika futbol bla bla diye şerefsizce yorum yapmaları çileden çıkarıyor.

Bundan farklı birşey beklememek lazım renktaş.Bu biraz da bizim yönetimimizin hatası.Sert ve dik bir duruş gerekiyor artık bunlara karşı.Bu tepkinin biran önce verilmesi gerekiyor aksi takdirde sonu uçuruma doğru gidiyor.

Bundan farklı birşey beklememek lazım renktaş.Bu biraz da bizim yönetimimizin hatası.Sert ve dik bir duruş gerekiyor artık bunlara karşı.Bu tepkinin biran önce verilmesi gerekiyor aksi takdirde sonu uçuruma doğru gidiyor.

Bizim yönetimin tek yapması gereken, bütün bu gazeteleri, muhabirleri, ligtv ve ntvspor gibi kuruluşları Florya'nın kapısından içeri sokmamak. Yapılacak en etkili yöntem budur. Açıklamayla falan olacak işler değil bu. Ondan sonra illa ki akılları başlarına gelecektir.

Aziz Yıldırım içeri tıkıldığı gün 6-0'ı veren ödlekler bunlar, şimdi niye farklı davransınlar?

cok komik gercekten fenevin performansini övmekten bir hal oldu ama gollerin nasil atildigini da anlatsaydi keske :)

fenev 3 gün 3 gece oynasaydi normal yollardan gol atamazdi bu macta :)

Azize belliki ligtv'ye de vermiş ayarı, son haftalarda Şansal ve yanındaki şaklabanları fenev lehine çalışmalara hız verdiler... fb'nin harika top oynadığından vs bahsediyorlar ama penaltılardan, GB'nin rezalet oyunundan, Cüneyt şerefisizinden hiç bahsetmiyorlar....

Ümit Özat ve Sinan Engin bile penaltı değil dedi.

İyice tiksindim Şansal'dan

Geri
Üst Alt