GSC Haber Sara: “İlk maçımda üçlü yapmıştım ama unutmuşum, biraz pratik yapmam gerekiyor”

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1736015159233.png

Gabriel Sara: "Kendimle ilgili, istatistiklerimle ilgili şeyleri çok takmıyorum. Öncelik takım diyorum her zaman. Gurur duyuyorum takımımla. Saç stilimi her yıl Ocak ayında değiştiriyorum. İyi bir başlangıç oldu."

Gabriel Sara: "İlk maçımda üçlü çekmiştim aslında ama uzun zamandır yapmadığım için sanırım pratik yapmam gerekiyor. Torreira ondan beğenmedi. (gülerek)"

1736016274512.png

Senin toplarını mert hakan yesin be king

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önümüzdeki 3 maç maçın adamı oluyorsun, böylece pratik yapabilirsin. Bir daha böyle bir rezillik yaşanmasın

Performansın iyi anladık. Çok iyi ikili mücadele kazanmissin onu da gördük. Pas isabetin 💯 olmasa da kabul edilebilir bir seviye olan 92de kabul ettik. Belhanda stayla asistin asistini yaptın hakkını da veriyorum.

AMAAAAAA....

üçlüyü cektirecek KADAR BİLE el kol ve ayak koordinasyonun yoksa Galatasaray'da İẞİ OLAMAZ...

Okan hoca 💯 dk nasıl dayaniyor yuh!

Önümüzdeki 3 maç maçın adamı oluyorsun, böylece pratik yapabilirsin. Bir daha böyle bir rezillik yaşanmasın
Bence sene başından beri oynadığı her maç maçın adamı ama bugün gol atanlar kötüydü diye sara 3lu cektirdi

Bence sene başından beri oynadığı her maç maçın adamı ama bugün gol atanlar kötüydü diye sara 3lu cektirdi
Son 3-4 maç vasattı. Dinlenmeye ihtiyacı olduğu belliydi, bu maç da ara sonrası olduğu için iyi oynamasını bekliyordum. Mertens ve Yunus son maçlarda çok iyiydi ya, onları geçemezdi bence

Son 3-4 maç vasattı. Dinlenmeye ihtiyacı olduğu belliydi, bu maç da ara sonrası olduğu için iyi oynamasını bekliyordum. Mertens ve Yunus son maçlarda çok iyiydi ya, onları geçemezdi bence
Son 3-4 maç orta sahada tekti ve defansı topluyordu, ben yine vasat demezdim. Muazzam kesicilik yapıyor. Bu maçta da kaç kez atak kesti, ki bu adam ön libero değil.

Gabriel Sara: "İlk maçımda üçlü çekmiştim aslında ama uzun zamandır yapmadığım için sanırım pratik yapmam gerekiyor. Torreira ondan beğenmedi. (gülerek)"

1736016246922.png

Geri
Üst Alt