GSC Anket Sara mı, Belhanda mı?

Sara mı , Belhanda mı ?

• Sara

• Belhanda

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Sara yüksek maliyet ile verdiği katkı az, Belhanda'yı hiç sevmem ama ligde asist gol sayısında Sara'yı katlar.

Belhanda 5 tane falan sara eder maalesef

Karşılaştırma yapmak için çok erken ama Belhanda'da istatistik anlamında kısır sayılabilecek bir oyuncuydu.

Ben kendisini beğenen taraftaydım yada şöyle diyeyim yerden yere vuran tayfa içinde hiç olmadım.

Elbette dezavantajları vardı ama oyun içinde farklı meziyetlerinden dolayı avantajları bana göre çok daha fazlaydı.

Ekibimize bence büyük katkılar vermiştir. Kariyer sezonunu yaşarken zemin açıklamasından dolayı kovmasalar o sezonu biz şampiyon kapatırdık.

Sara maç içerisinde daha az kayboluyor. Belhanda oyun istikrarı olarak Sara kadar iyi değil idi.

Cevabı bu denli net bir soru için anket açmak zaman kaybından başka bir şey değil; beyni olan kazanır ki Faslının IQ sunu titiz çalışmalarım sonucu 84 olarak hesapladım! Var-yok arası bir şey yani...

iyi ki oy değiştirme aktif.

belhandaya oy vermiştim ama çoğunluk sara dediği için değiştirdim. böyle anketlerde az olana oy verince kendimi aptal gibi hissediyorum

edit: oy veren üyeleri görüntülere aktif değilmiş. çokta farketmezmişş açıkcası

ikisi de iyi oyuncu

maaş bonservis konuları oyuncuların suçu değil

Herkes oyunu degistirsin..

Oyunu degistiren bir uyeyi etikletsin. Belhandayi secelim ve kara buyuyu bozalim. @Aras Şimşek
gabriel-sara-sara.gif

Geri
Üst Alt