GSC Anket Sara mı, Belhanda mı?

Sara mı , Belhanda mı?

• Kullanılan toplam oy
    69
  • Anket kapatılmış .
sara daha klas bir herif ama belharzoid nadir de olsa bazı maçlarda patlama yapıyordu, sara hiç patlama yapmıyor

Bir pozisyon daha vardı 90 + da biz top çevirirlen kaleciye uzun top atıp rakibi üstümüze çekmişti press yemiştik son dakikalarda.

gevşeğin önde gideni nefret ettiğim bir topçuydu

Belhandanın abuk subuk top kayıpları yüzünden sara diyorum yoksa belhanda genel olarak daha kaliteli idi ama o bölge için daha stabil bir performans ve istikrar tercih edilir
Maho agam, Sara'nin son macta RCS onunde kaybettigi toplari ya da az kalsin Apo'ya kk gosterilcek pozisyonu da mi gormedin?

durduk yere belhandaya küfür ettirdiniz günahı boynunuza...

Belhanda bana az sovdurnedi. Keremle yarisirdi

Sara'yi kullanamayan maalesef biziz... Herif otobuse binerken bile birseyler yiyor... Okan hoca arkadas olacagim ayagina saliyor herkesi work ratei yuksek olanlar etkilenmiyor digerleri Allah Kerim..
Su adam daha disiplinli bir hocanin elinde olsa cok baska seyler cikabilirdi.. Bazi anlar oyunu oyke bir yonetiyor ki al koy City'ye oynasin bazen de K.demirbaya bagliyor ..
Belhanda konusmaya bile degecek bir herif degil.. Bu kadar kit akilli topcumuz olmamistir

Ikisini de sevmiyorum.
1000 kere Belhanda.
Sara ideal topçu değil. Orta saha dediğin savunma yapar. Sara = Icardi
İstisnasız her türlü çalımı afiyetle yiyor. Rakip hızlı veya yavaş, genç veya yaşlı farketmeksizin yanından geçiyor. 30 yıl önce iş yapardı

ben belhandacıyım ama sara derim

sara brezilyalı oldugunu cok belli ediyor

Geri
Üst Alt