GSC Anket Sara mı, Gedson mu?

Sara mı Gedson mu?

• Sara

Oy: 62 98,4%
  • Gedson

Oy: 1 1,6%

• Kullanılan toplam oy
    63
  • Anket kapatılmış .
Torreira Gedson Sara üçlü olabilir, Sara önde olmak şartıyla. Ama bu durumda kanat oyuncuları orta yapabilen oyuncular olmalı. Bizde o yok.
Baya mantıklı ve doğru bir yorum. Sara Gedson Toreira orta sahasının dünyada bozamayacağı orta saha yoktur sanırım. Koşu dinamizm fizik ve mücadele. Yanında dribling beceri ve pas kaliteside var. Ama bir 10 no ince işçiliği olmayacak. Bu durumda kanada koyabileceğin formda bir ziyech varsa elinde manyak bi şeyler olurdu. Ancak Barışında bu durumda iyi ortalar açıp düzgün çalımlarla top taşıması ve ceza sahasına girmesi lazımdı. Barışta da hız var mücadele var ama diğerleri pek olmuyo. Uygun kanatlar ile evet Gedson olurdu ama eldeki kanatlarla Gedson kadroda yer bulamaz maalesef. 10 numara lı oyuna mahkumuz.

Gedson Sara konusu da. Gedsonun Sara kalitesine çıkması için 40 fırın ekmek yemesi lazım. Saranın tekniğinin yarısı yok Gedsonda. Üstüne Sara da dribling, top taşıma işlerini gayet iyi yapıyo. Hatta çalım becerisi de var ancak sistemimiz biraz farklı olduğu için az yapıyo o işleri. Ayrıca Dünyada kaç tane orta saha Sara nın direk asistlik ortalarınını açabilecek yetenekte. Bu tür oyuncular genelde büyük takımlarda olur. Pek düşmez bize. Gedson savunma ve boş alanda hızlanma konusunda daha iyi ancak Sara tam çift yönlü. Tartışmasız cevap SARA

Son düzenleme:
Gedson beğendiğim bir oyuncu ama fazla abartıldığını düşünüyorum.Sara özellikler itibariyle duran top skorerlik oyun görüşü acisindan Gedsonun çok önünde.Sara nin Gedsona göre oyun kosularina baktigimiz zaman Gedson dan fazla bile kosuyordur Gedsonun tek artısı atletik ve dripling özelliği.Bu ankete Sara dedim ama aynı mevkide olsalar benzer oyuncular olduğunu dusunmuyorum.

Gedson ve rashica diyeyim.bu ikisinden başkasını almiyo kafanız ve vizyonunuz zaten.ha bi de oguz aydın eklendi.senelerce aynı yerde oturun beyninizle

Yan yana birbirinin eksiğini kusursuz kapatırlar. Gedson-Torreira-Sara

Son düzenleme:
Sara'nın yanına gedson isterim ama tek gedson bizim oyunumuzu 1 gömlek aşağı ceker.

Saranin pas aksiyonları mükemmel gedsonun bir o kadar berbat.

Geri
Üst Alt