Saracchi: "Hem oynadığım hem de kazandığımız için çok mutluyum"

Mert Aydinli

Taçsız Kral
1579467949818.png

Takımımızın Denizlispor galibiyetine bir asist ile katkı veren Marcelo Saracchi, maç sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Taraftarlarımızın önünde forma şansı bulduğu için mutlu olduğunu dile getiren Uruguaylı sol bekimiz, maç sonrası yayıncı kuruluşa şu açıklamaları yaptı:

Marcelo Saracchi: "Forma şansı buldum, hocama teşekkür ederim. Benim performansımdan daha önemlisi takım kazanmasıydı. Hem oynadığım hem de kazandığımız için çok mutluyum."

Marcelo Saracchi: "Uzun zamandır oynamıyordum, gelecekle ilgili konuşmak doğru olmaz. Maç maç gitmem gerekiyor. Forma şansı buldukça performansım daha artacaktır."

Umarim bu performansi koruyabilir ama sonra bu da kendini salarsa tamamen teknik ekibin sucu olur.

Lemina gibi ol evlat.

Salma kendini zamanla

Telles de ilk geldiğinde böyleydi sonra saldı kendini,portoya transfer olduktan sonra yine bizdeki ilk haline döndü. Eğer takımı adam akıllı çalıştıracak bi teknik heyet gelmezse bu da salar kendini %100 eminim.

Defans yaparsan biz de sevinicez. Tembel tembel ayagini uzatacagina dogru durust topa gitsen golu yemezdik.

Uruguaylı ve genç. Başka söze gerek yok. Muslera da var üstelik adaptasyon konusunda yardımcı olabilecek.

Geri
Üst Alt