GSC Portal Saray’da Operasyon!

İsmail Çağan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Galatasaray1.jpg

Sarı Kırmızılı kulüp devre arasında üç yabancı futbolcuyla birden yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Detaylar GSC Portal'da...

Bu gönderilecek 3 oyuncunun yerine sadece 1 adet yabancı santrfor alınsa yeterli.

Bruma ileride top-class bir adam olunca önce Mancini'ye ardından Prandelli'ye her daim söveceğim.

Bruma doğru düzgün oynatılmadı ki "beklenen patlamayı" yapsın.
Fakat satılmasına karşı değilim.Bizde gelişim göstermesi zor.

Yerlerine iki tane on libero alsinlar.

gerekli...ancak bütün taraftar forvet diye bagırırken forvet transferi yapılmaması türk futbolunu yönetenlerin futbol bilgisini gözler önüne seriyor

Brumayi satmak istiyorsalar küfür etmemek için kendimi zor tutacagim

Pandev ve Dzemaili gelmeden önce müthiş oynuyorduk zaten ilk onların gönderilmesi çok mantıklı

Bruma'nın satılması saçmada diğer isimlerin yanına 2-3 isim daha koyup onlarıda satsınlar sonra kaliteli bir forvet alsınlar.

Bruma satılmaz. Dzemaili ve Pandev'in de gönderileceğini zannetmiyorum. Prandelli özel olarak aldırdı o adamları. 1-2 gün sonra kulüp resmi sitesinden yalanlar haberi.

Ünal Aysal ın pisliklerine bide yeni beceriksiz yönetim eklendi..Medyada yönetimin kasıtlı olarak yaptırdığı Sino yu hedef gösteren haberler var...Taraftarın önüne tek suçlu gibi atıp maliyetinden kurtulmak isteniyor..Taraftar uyansın artık....

Şu geçici yönetim boyundan büyük işlere kalkışmazsa sevinirim..

Brumayı yollarsanız hayatımın küfürünü size ederim sayın yönetim ve sayın td çakması

Sarı Kırmızılı kulüp devre arasında üç yabancı futbolcuyla birden yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Bileti kesilen ilk isim Bruma olacak. Fatih Terim döneminde 12 milyon Euro’ya alınan Portekizli, bir türlü beklenen patlamayı yapamadı. Geçen sezon ciddi bir sakatlık geçiren Bruma’ya Prandelli de bir şans vermek istedi. Ancak 20 yaşındaki orta saha bunu da değerlendiremedi. Cimbombu futbolcuyu 3’e 5’e bakmadan satmaya karar verdi.

Hahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahaha

Bruma 'yı satmak bu işlerde ne kadar beceriksiz olduğumuzun ispatı olur.

Taraftar bunu unutmaz.

Gonderilecek 3 yildiz isim sneijder, melo ve muslera olur bunlarin yapacagi is bu olur

Devre arası bir yabancı forveti ve Tolgay'ı kadromuza katmalıyız.Fazlasına gerek yok.

Prandelli Dzemali'yi sattırmaz kesinlikle adam ön libero manyağı. İmkan olursa 8 tane daha Dzemali aldırır.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt