GSC Portal Saray’da Operasyon!

Bruma'yi satmak sadece Bruma'nin kendisine yarar saglar. En azindan gelisim kaydeder gittigi yerde. Bizim capsiz tdler bu cocugun nasil kullanilacagini bilmiyor.

Ikinci yari icin:

--------Muslera----------
Tarik Semih Koray Balta
-----Melo Chedjou------
Olcan Sneijder Bruma
------TRANSFER-------

1 Tane Santrfor alin yeter. Illa türk olmak zorunda degil, her türlü kontenjan acilir yabanci santrfora. Yerli bulabilsek tabi daha iyi ama o kalitede yerli yok.

Bruma'yı satıp yeni Yasinler alacaklar sanırım.

Brumayı satarsak gittiği takımda banko oynayıp gelişim kaydedemez. Tribünde oturtup gelişim kaydetmesini beklemeli futbol dünyası.

Cimbombu futbolcuyu 3’e 5’e bakmadan satmaya karar verdi.

bu ney lan? :asd:

şunu okuyunca forumdaki ergenleri gördüm bir an.. :asd:

Bruma bizde gelişemez hala bunu anlamadıysanız futbol izlemeyin arkadaşlar...

Eğer 10 milyon euro civarı teklif gelirse derhal satılsın ,yok 5-6 veriyorlarsa kiralayalım yurt dışında Bruma biraz futbol öğrensin...

Pandev ve Dzemaili gönderilerek 2.5 milyon euro maaş yükünden kurtuluruz...Gayet iyi olur...

Ayrıca bu 3 isim yetmez devre arasında gönderebildiğimiz kadar adam göndermek lazım...

Bruma kendi iyiliği için gitmeli.

Adamı hiç oynatmadık ve ''beklenen patlamayı yapamadı'' diyoruz. :D

Çok komik

Xhemailiyle pandevi satarsın anlarımda Bruma nedir ya ?

habere bak "bruma beklenen patlamayi yapamamis". ulan cirkefler, adami tek bir mac dahi 90 dk. oynattiniz mi?

adamin 2 mac üst üste oynatildigi yoktu be. nasil patlama yapsin bu adam?

bruma gibi bir yetenekten faydalanmamak neyin kafasidir anlamiyorum.

8 aylık yönetim büyük ihtimal gidecek prandelli böyle radikal karar alması etiğe aykırı olur cemali ile pandeve bi şey diyemem ama brumaya dokunurlarsa isyanımız büyük olur.

Bruma falan satılmaz. Sınır kalkacak diyorlar.

Pandev ve Dzemali kalksa da elden çıkarılmalı.

Pandev ve Dzemaili bedelsiz elden çıkarılır. Ya da Dzemaili için 1-1.5m€ gibi bir rakam bulunabilirse iyi olur.

Bruma'nın ise 1.5 yıllığına Portekiz veya Hollanda'dan bir takıma kiralanmasını daha faydalı olacağına inanıyorum. Kesinlikle satılmaması gerekir.

Fenere geldimi sadece sporu konusan bize geldimi ic islerimize karisan medyayi seveyim

Bruma istediği şansı bulamadı. Ne istediği sans ne de istediği formasyon uygulanmadı.

Bruma, 2. Ribery faciası gibi olur. Bruma'nın ilerde çok büyük bir patlama yapacağını düşünüyorum. Şöyle adam akıllı bir sezon kiralamak lazım, satmadan önce. Gelişimini bir görelim başka takımda. La Liga veya Eredivisie takımlarından biri çok uygun olur mesela. Direkt satmak yanlış.

Bruma forma şansı bulabileceği bir takıma kiralanmalı.
Satarsak ileri de çok pişman oluruz.
Ama kendi iyiliği için gitmeli ve bunun formülü de kiralık olmalı.

Geri
Üst Alt