- 28 Haziran 2010
- 28.895
- 27.581
- 3.138
O halde destek verelim Baş'a. Ne dersin?
İsyanin durumuna göre safimizi belirleriz üstad
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O halde destek verelim Baş'a. Ne dersin?
Aksam saat 19.00'da butun forumu adminlere karsi isyana davet ediyorum.
Bu duzen bizim direnisimizle yikilacak
Biz yoksak forum da yok
Taleplerimiz:
-Uyeleri temsilen denetleme gorevi yurutecek Secilimis Mod'lar (En az 3adet) olmasini,
-Tartismali kararlarda forumun tecrubeli uyelerinin de istegiyle verilecek karar icin genel secime (referandum) gidilmesini,
-Alinan her karar ve verilen her cezanin sebepleriyle birlikte bir konuda toplanmasini,
-Insan gibi muamele gorup bu forumun paydaslari olarak alinacak kararlara ortak olmayi,
TALEP EDIYORUZ.
ipek eldivenlerle devrim olmaz
atama yaptığın adama bak peh.
@İsmail Enver bilirkaç cm o reis?
Aferin boyle devam
@Ünsal Vardar denen kendini bilmez zat uçurulsun maddesini de ekleyelimAksam saat 19.00'da butun forumu adminlere karsi isyana davet ediyorum.
Biz yoksak forum da yok
Taleplerimiz:
-Uyeleri temsilen denetleme gorevi yurutecek Secilimis Mod'lar (En az 3adet) olmasini,
-Tartismali kararlarda forumun tecrubeli uyelerinin de istegiyle verilecek karar icin genel secime (referandum) gidilmesini,
-Alinan her karar ve verilen her cezanin sebepleriyle birlikte bir konuda toplanmasini,
-Insan gibi muamele gorup bu forumun paydaslari olarak alinacak kararlara ortak olmayi,
TALEP EDIYORUZ.
aleme ibret olsun..@Ünsal Vardar denen kendini bilmez zat uçurulsun maddesini de ekleyelim
Saniyorum ki Unsal Yoldasin kafasi karismis@Ünsal Vardar denen kendini bilmez zat uçurulsun maddesini de ekleyelim
Adminleri destekliyorum
Onu zaten davet etmeyecektikDevrimi basardigimiz vakit kacacak delik ara o zaman belhandaci...
Kero admir bu isyanı Mahmud Şevket Paşa gibi bastıracaktır. Kellene dikkat et Samir.Aksam saat 19.00'da butun forumu adminlere karsi isyana davet ediyorum.
Biz yoksak forum da yok
Taleplerimiz:
TALEP EDIYORUZ.
Bu yoldan donus yokKero admir bu isyanı Mahmud Şevket Paşa gibi bastıracaktır. Kellene dikkat et Samir.