- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
Ben ilk üye olduğum zaman çok tuhaf mesajlara denk gelmiştim. Uzun bir süre her gün sadece @Arif Çelik ’in sabahları paylaştığı haberleri okurdum sadece.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aksam saat 19.00'da butun forumu adminlere karsi isyana davet ediyorum.
Bu duzen bizim direnisimizle yikilacak
Biz yoksak forum da yok
Taleplerimiz:
-Uyeleri temsilen denetleme gorevi yurutecek Secilimis Mod'lar (En az 3adet) olmasini,
-Tartismali kararlarda forumun tecrubeli uyelerinin de istegiyle verilecek karar icin genel secime (referandum) gidilmesini,
-Alinan her karar ve verilen her cezanin sebepleriyle birlikte bir konuda toplanmasini,
-Insan gibi muamele gorup bu forumun paydaslari olarak alinacak kararlara ortak olmayi,
TALEP EDIYORUZ.
Ben dedirtiyormuyum
DedirtiyorsunBen dedirtiyormuyum
@Yunus Emre dedirtiyormuyumDedirtiyorsun
Sarı üye değil de bu tepki çok güzel yavTaraftar forumumu lgbt forumumu bu ne herkesin soyadı g.veren
Bunlar oldu mu?Aksam saat 19.00'da butun forumu adminlere karsi isyana davet ediyorum.
Bu duzen bizim direnisimizle yikilacak
Biz yoksak forum da yok
Taleplerimiz:
-Uyeleri temsilen denetleme gorevi yurutecek Secilimis Mod'lar (En az 3adet) olmasini,
-Tartismali kararlarda forumun tecrubeli uyelerinin de istegiyle verilecek karar icin genel secime (referandum) gidilmesini,
-Alinan her karar ve verilen her cezanin sebepleriyle birlikte bir konuda toplanmasini,
-Insan gibi muamele gorup bu forumun paydaslari olarak alinacak kararlara ortak olmayi,
TALEP EDIYORUZ.
@Feramuz Kayalar doğru mudur üstad ?
Bunlar oldu mu?