Sarıgül: "Seneye de Canaydın sezonu olsun"

İlker Üstün

Sarı Üye
TFF'nin yeni sezona 'Süleyman Seba sezonu' adı vermesi üzerine Galatasaray yönetim kurulu üyesi Emir Sarıgül'den başka bir teklife geldi..

Galatasaray yönetim kurulu üyesi Emir Sarıgül iki gün önce başlayan sezona rahmetli Süleyman Seba'nın adının verilmesi üzerine bir açıklama yaptı.. Sarıgül yapılan uygulamayı canı gönülden desteklediğini belirten Sarıgül şunları söyledi:

"Seba isminin lige verilmesi şahsımı çok memnun etti. Herkes eminim ki bu ismin gölgesinde hal ve tavırlarına daha çok dikkat edecektir. Bence gelecek sezonun ismi de 'Özhan Canaydın Sezonu' olmalı. Bizim bu isimlere her zaman ihtiyacımız var. Onların duruşuna ihtiyacımız var. Ümit ediyorum ki herkes elini taşın altına koyar ve temiz, kavgasız bir sezon geçiririz. Fakat bu çalışmalar sözde kalmalalı, artırılarak devam etmeli."

kaynak : 3puan.com

bence azız yıldırım lıgı olsun ınsallah.gece uykuda bır kalp krızı yada trafık kazası ıle bu ış olur.1 sene futbolun adı kırlenır ama gelecek yıllardakı şikenin önune gecılmış olur.

türk futbolunu b.k götürüyor arkadas

bir de bunlarin ugrastigi bos islere bak..

★☆★

Özhan başkanımızın ismi bu lige fazla. Diğer başkanlarla kıyaslanmayacak kadar üstün bir insandı.

tapatalk

Ayrıca emir sarıgül ne kadar boş bir adam olduğunu ispatlamış oluyor böyle bir öneriyle. Hem boş kafalı olduğunu hemde babasının gölgesi sayesinde adam yerine konulduğunu ispatlıyor. Hiç sevmem böyle herifleri.

seneye tüpcü sezonu olsun. birakin bunu, seba sezonu olmasi bile sacma, tamam allah rahmet eylesin ama birakin artik bunlari...

genlerimizde mi var nedir ülkece bir şeylerin bokunu çıkarmayı çok seviyoruz.

Olmasın !

Canaydın'ı sevmezdim hatta nefret ederdim ama O'nun adını bu şekilde anmak bile O'na büyük hakaret olur .

Canaydınlı son sezonu hala unutamadım. Ama seneye gerek yok. Bu sene de onu yapacağız gibi duruyor :(

Canaydin´i sevmeyenler var, herkez kacarken adam borc batagindaki Galatasaray´in basindan ayrilmadi. Hasta hali ile Stad ve Galatasaray´in devlet ile mali sorunlarini cözmek icin durmadan Ankara´ya cikarma yapti. Sanki baska Baskan olsa "af edersiniz" kicindan para cikarip yildiz getirecekti.

tüpçünün ve azizin oyuncağı olmuş bu boktan lige böyle isimleri koymak iyi birşey değil bence.

Boş işler

Şerefli insanların adı bu igrenç şaibeli ligle kirletilmemeli

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geri
Üst Alt