Sarı'yla Kırmızı'yla, Alnımızın Akıyla! (14 Mayıs 2006)

Kadıköy'de karanlıkta kupa alıp stadyum yaktırdığımız şampiyonlukta dahil olmak üzere hayatımda bir TR şampiyonluğuna bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum :) Bu gözlerin gördüğü en kıymetli TR şampiyonluğudur net! Her türlü pisliğe, haysiyetsizliğe rağmen öyle bir tokat vurduk ki... 3 temmuz operasyonuna neden olan 2010 - 2011 sezonu bile 2005 - 2006 sezonunun yanında cennetten çıkma kalır bana göre :red: Ama herşeye rağmen o efsane şampiyonluğu aldık ve şikecilerin zaten olmayan dengelerini bu şampiyonlukla alt üst ettik. O gün bugündür daha da toparlayamadılar :asd22:

BxMZ_4xCQAA9O94.jpg

CE6pjoUW8AI1BPI.jpg

CE6qbfVWYAApKfh.jpg

CE6omJmVAAAqsCp.jpg

CE6m8ekW8AEHnKF.jpg

CE6mUYpXIAAjuMs.jpg

Hasan Kabze'nin o golünden sonra böyle bir şey olacağı belliydi.İnanılmaz bir sezondu.

Bana göre de Fb burada intihar etmiştir.Fb burada şampiyon olsa 3 kez üst üste şampiyon olmuş olacaktı ve önüne bakmaya devam edecekti bence.

Yaşadığım en büyük şampiyonluktu.
Tüylerim diken diken olur her izlediğimde.
Radyodan dinlediğim, bakmaya yüreğim yetmediği o son 16 dk.
Sonundaki haykırışlar sevinçler.
Yazarken bile elim titrer.
Ne büyüksün Galatasaray.

Bu Sampiyonlugun yeri bir baska. Ayni 2011/12 sezonu gibi bambaska anilari olan sampiyonluklar.

Ulan ne sinir olmustum Denizli'deki mac bitmek bilmeyince. Appiah falan vardi herhalde, 1:1 iken bir kafa vurmustu, direkten dönmüstü. Yanlis mi hatirliyorum bilmiyorm, ama hayatimin belki de en uzun 16 dakikasiydi :)

Abi 9 sene mi olmuş yaa.Aga 9 sene dediğin bu kadar çabuk geçmemeli yaa 3 tane daha böyle 9 sene geçirsek 50 yi devirecez anasını satıyım.Neyse tam bir forvet takımıydık o yıllarda çift forvetin dibine vurduğumuz sezon.Hatta öyleki forvetler arası gruplaşma söylentileri bile çıkıyordu o sezon.Hakan-Necati ve Hasan kabze-Ümit Karan veya Hakan-Hasan Kabze ve Ümit-Necati gibi.. Velhasıl çok güzel bir seneydi be 2006 ve tabiki yaşadığımız şampiyonluk.

Fener tarihinin dönüm noktası.Üst üste 3 kez şampiyon olacaklardı.Zaten o dönem maddi olarak öndelerdi manevi olarakta iyice uçuşa geçiceklerdi bizse yerin dibine.Daum gitmeyecek ve istikrar olacaktı.Bu istikrar ekonomik avantajla birleşince sportif başarıya dönüşebilirdi.

Bu sezonun tramvasının kalıntılarıyla Ts maçı da gitti.Kaçan bu şampiyonluktan sonra Aziz hunharca şike yaptı ve şike operasyon.

Abi 9 sene mi olmuş yaa.Aga 9 sene dediğin bu kadar çabuk geçmemeli yaa 3 tane daha böyle 9 sene geçirsek 50 yi devirecez anasını satıyım.Neyse tam bir forvet takımıydık o yıllarda çift forvetin dibine vurduğumuz sezon.Hatta öyleki forvetler arası gruplaşma söylentileri bile çıkıyordu o sezon.Hakan-Necati ve Hasan kabze-Ümit Karan veya Hakan-Hasan Kabze ve Ümit-Necati gibi.. Velhasıl çok güzel bir seneydi be 2006 ve tabiki yaşadığımız şampiyonluk.

Vallahi renktaş bu senede Burak- Umut - Pandev var. Nereden nereye :)

Sahiden henüz 2-3 yıl geçmiş gibi.

Videonun sonlarında çok büyük mesajlar var. Hasan Şaş herşey para pul değil diyor. Rahmetli başkan bu çocukları hiçbi zaman unutmayın diyor.Gerçekten efsane sezon, efsane bir son.O zamanki şartları hatırlayanlar bilir.Fakir muamelesi yapıldıgı zamanlardı bize.Fb zengin Galatasaray fakir.Büyük bi psikolojik savaştı.Futbolcuların, başkanın hırsı gözlerinden belli.Bu sezon hiçbi zaman unutulmayacak.Evde kolonyayla kendime zor gelmiştim.Ekranda Hasan şaşı ağlarken görünce dayanamadım bende ağlamaya başlamıştım.Yıllar sonra dolu gözlerle anlatırım yine bu finali.

16 dk iskence gibi gecmisti en anlamlı sampiyonluklardan biriydi gerets baba ile

Hasan Kabze'nin o golünden sonra böyle bir şey olacağı belliydi.İnanılmaz bir sezondu.

Bana göre de Fb burada intihar etmiştir.Fb burada şampiyon olsa 3 kez üst üste şampiyon olmuş olacaktı ve önüne bakmaya devam edecekti bence.

Katılmam mümkün değil bu yoruma kusura bakmaz isen .

Katılmıyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt