6 ay uzaklastir, 1 yil farketmez. Forumda aradigimi bulamazsam ben kendim temelli uzaklasirim. Her zaman söylüyorum, tutarlilik olacak. Kapak olayina alinganlik gösterip 2-3 kisi sikayet etmisse (ki hep ayni 3-5 kisi), ben haliyle sinirlenirim. Bu baslikta halen duran mesajlar var. Burasi neresi? Galatasaray forumu. Ben kimim? Galatasarayliyim. Burda Rijkaard konusunda bazilarindan farkli düsünüyorum diye yapilmadik provakasyon, edilmedik laf kalmadi bana. Moderatörlerin bazilari da müdahale etmek yerine koroya katildi. Sen de onlardan birisin. Mesajlar halen burda, aksini iddia edecekseniz silip temizleyin derim. Üyelerden biri hizini alamayip "mission accomplished" yazdi. "Adam" acik acik ceza almam icin provakasyon yaptigini itiraf etti. Benim yazdiklarimin 5-6 mislini yazanlar kahkaha attilar sonra.
Ben haksizliga hayatta gelmem. "Kapak" lafi sikayet edilecek bir konu ise, sen forum moderatörü olarak buna "kapak"li cevap veremezsin. Uyarirsin, tekrari halinde yaptirim uygularsin. Yanlis yapmak senin yetkilerini asar. Ama sen bunu yapiyorsun (Tekrar ediyorum, kapak ifadesi yanlissa).
Galatasaray kimsenin tekelinde degildir. Insanlarin forum acip istedigi gibi düdügünü öttürebilecegi bir konu hic degildir Galatasaray. O yüzden burada insanlar birseyler söylerken buna katilmasaniz da katlanmayi bileceksiniz. Katlanamiyorsaniz yapmayin arkadas, bu kadar basit.
Moderatörler tarafsiz, dürüst, seviyeli ve tutarli davranmak zorundadir. Üyelerin seviyeli olmak disinda bir mecburiyetleri yoktur ama modlarin vardir. Bu mecburiyeti yerine getirin.