- 26 Kasım 2012
- 186.615
- 261.436
- 5.998
Ezeli rakibimiz ebedi dostumuz Sarperi en kisa surede aramizda gormek isteriz o halde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
22 gündür mütehassıs dostumuzun mesajlarından yoksunuz.Süper Kupa maçımız,Ankaragücü maçımız ve sıralama tahmini başlığımız açılmasına rağmen kendisi her gün foruma giriyor lakin mesaj yazmıyor.Buna bir son vermesini diliyoruz.
Kime küstü
S erkan Şafak ağlıyor.
A rda Sadi gülüyor.
R ecep billlur geçiyor.
P es ettik gel artık.
E tme eyleme sensizliğe bıktık.
R ye vitesi taktık.
C anımız gerçekten acıyor.
O rtalık gözyaşı doluyor.
M elankoli tavan yaptı.
E l insaf bırak bu inadı.
B izi bırakıp nereye gittin?
A lıntı yapılmıyor sene sittin.
C amlara adını yazdık.
K albimiz kurudu, insanlıktan çıktık.
Sen yine ne yaptın da bu adam bir aydır ortada yok Şakrak Efendi?Sa Zarper fanları
Reis olay takma/takmama değil hiç alakası yok.Bana sadece Arda Sadi bir şey demiyor,Osman da Serkan da alıntılayıp tuhaf tuhaf şeyler söylüyorlar ben bir şey diyor muyum?Bu Arda hangi konuya girip mesaj atsam direk damlıyor tahrik edici postlar atıyor.İstisnasız her konuda yapıyor ama bunu.Online olsa şu noel konusundaki mesajımı bile provoke ederdi.Herif bildiğin manyak,tahrik edecek yer arıyor.2 kelam futbol konuşmaya geliyorum,bu adamın salak salak postlarıyla uğraşmak zorunda değilim ki.Yönetim de bir şey yapmıyor provokatörlere,blokla kardeşim diyor.Aynısını ben yapsam demek ki bana da aynısını diyecekler,böyle bir moderasyon olmaz bence.
Geyik yapanlar belli oluyor da,bizim burada ortak bulunma amacımız Galatasaray yani.
Zarpere ilk saran sendin fikirlerini alalım bu hususta ?Kendisini forumdan kimlerin soğuttuğu zamanında attığı pmde açık doğrusu.