sarper yıldırım

Adam tabi gelmez,her halta maydanoz olan zabitalik yapan üyeler var

Biktirdiniz adami,reis elbet birgün dönecek insallah

Adam tabi gelmez,her halta maydanoz olan zabitalik yapan üyeler var

Biktirdiniz adami,reis elbet birgün dönecek insallah
Bir kac örnek vermek gerek bence, akillarda soru isareti kalmasin.

Bi Allah'in günü de rahat durun

Kac yasinda adamlarsiniz sinsilik pesinde kosmayin

Bak en güzeli de bu, cünkü bu konunun aslinda icine edilmedi, tam aksine herkes cok güzel bir sekilde fikirlerini ortaya koydu, hem de karsit fikirler olmasina ragmen.

Bir konunun daha icine edildi

Kilit

Vaaay sidik yarisi ha

Ilginc olan ise bunu nerede ise her gün yapan birinin, isim vermemesine ragmen sinsilikten falan bahsetmesi.

Sanıyorum ki herşeyi açıklamanın zamanı geldi..

Sarper ile bundan 4 ay önce izmirde karşılaştık. Uzunca sohbet ettik ve birşeyler içtik. Ben bira içmiştim ama sarperi bilen bilir, içkiye elini sürmez..

Ona şeftali aromalı meyva suyu söylemiştim, tabi benim çok sık gittiğim bir mekan olduğundan garsonların azizliğine uğradık. Yanımda bir büyük olduğunda meyva suyuma alkol koydurur öyle içerdim..

Bu garson bana değilde ona aynı tarifi uygulamış. Tadından ve sohbetimden keyif alan sarper içtikçe içti ve açıldıkça açıldı. Serkan Şafak için ağza alınmayacaklar laflar etti... Hatta laf arasında kırgın mısın diye sorduğumda, "kim takar o izmir bebesini, bak buradayım ama arayıp soruyor muyum" dedi.

neyse ne yapacaksın kalacak yer ayarladın mı derken sana gideriz diye düşündüm dedi. Tabi ki renktaş değil miyiz diyerek niyetimi keskin bir şekilde belli ettim.

O hafta bizimkiler dayımın küçük kızının nişanı sebebiyle tokata gitmişti. bende işim sebebiyle evde kalmıştım, kız kardeşimin odasını sarpere yapmıştım içtiği 5 şişe şeftali ona ağır gelmiş olacaktı ki hemen sızmıştı.. saat 3 gibi yatağımda sıcaktan kıvranmıştım... (terlemiştim ama kışkırtıcı olsun diye o kelimeyi kullandım)..

baktım ki dolabım bomboştu annem herşeyimi yıkamıştı.. üstüme rahat birşeyler giymem gerekirdi. gidip eskileri kurcaladım askılı dize kadar gelen anneannemin geceliği vardı.. vefat ettiği içn hatıra olsun diye atmamıştı..

boyu da benden kısa olacak ki eteği benim dizimin bir kaç karış üstüne geldi.. tam aradığım şeydi o haldeyken sarperin kapısının önünden geçtim.. kendisine içmesi için su ikram etmiştm.

sarper hafif baygın bir şekilde seviyorum lan seni deyip beni kollarımda tutarak yatağa çekti.. kıyafetim yırtılmasın diye karşı koymadım. (hatıraydı çünkü) bacaklarının arasına sıkıştırmış boynumu öpmeye çalışıyordu..

ev boş olduğu için bağırmam anlamsızdı çünkü beni kimse duyamazdı.. bende bırak sarp lütfen diye karşı koymaya çalıştım..

milliyetçi ve dinine düşkün tarafı çok ağır biriydi.. iman gücü müydü neydi bilmiyorum ama karşı koyamıyordum.. beni kavradığı ellerin birini eteğime atmışken, oluşan dengesiz hadiseden yararlanarak tekmeylen iteledim..

yere düşen sarper bir anda kendine geldi.. benim korkmuş ve askımın omzumdan aşağı düşmüş halimi görünce noluyor burada diye söylendi..

eliyle kafasına vurarak gitmem gerek.. diyip eşyalarını toplayıp çekip gitti.. olmaması gereken bu olay sebebiyle sanıyorum ki sarper büyük bir utanç duyuyor.. şerefine ters düşen bu olay onu insan içine çıkmasına engel oluyor..

ben o gün onu affetim umarım vicdanı ile verdiği savaşta galip gelir ve aramızda döner.

sen benim için hep farklıydı sarper gel ve bizleri mutlu et..

Senin yuzunden zurna cuptan olduk ,gelip iki tahmin bilesen boyle olmazdi ulan Zarper !!!

Zurna cupu sayende yitirdik, bu sezon sampiyonlukta giderse en buyuk sorumlusu sensin Zarper!!!

Bıraktıysa üzer, imparator bir kişiliği vardı.

Ah be Kürşat reis bu ayrılık haddinden uzun sürmedi mi dön artık :(

Geri
Üst Alt