- 20 Haziran 2011
- 61.259
- 68.706
- 4.758
Hıyar 1 üye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!
Yalniz su an yine durum degisiyor gibi.Genelde insanlar forumda bir kaç yıl geçirdikten sonra yavaş yavaş sapıtmaya başlar, Sarper de tam tersi oldu manyak bir üyeyken zaman içinde normalleşti.
Forumun en buyuk trollu yav kendisi hakkinda ogrendigim aci gercekler beni soka ugrattiGenelde insanlar forumda bir kaç yıl geçirdikten sonra yavaş yavaş sapıtmaya başlar, Sarper de tam tersi oldu manyak bir üyeyken zaman içinde normalleşti.
Terim Düşmanları List No :1 #Sarper Yıldırım
![]()
Hocam mayısta kupa kucağında gelip düşmanlarını hoş edecektir şüphesizBu listenin tepesinde olmak bir şereftir.
Hocam mayısta kupa kucağında gelip düşmanlarını hoş edecektir şüphesiz
Züpper lig kelimesi mesajlari kimin yazdigini ele vermis bulunuyor.
Fatih Terim düşmanlarını ilgiyle takip eden 1 terimci misin yoksaYaşam tarzımı sevmiyor olmasına rağmen belki beni bile sevmiyor olabilir... Ben onu severim. Yaşam tarzına da imrenirim. Futbol yorumlarını da ayrıca ilgiyle okuyoruz.
Fatih Terim düşmanlarını ilgiyle takip eden 1 terimci misin yoksa
Avatarini s... MahirSarper Bey mi Terim düşmanı? Hiç sanmıyorum.
Hem de baş düşmanıSarper Bey mi Terim düşmanı? Hiç sanmıyorum.
Yaşam tarzımı sevmiyor olmasına rağmen belki beni bile sevmiyor olabilir... Ben onu severim. Yaşam tarzına da imrenirim. Futbol yorumlarını da ayrıca ilgiyle okuyoruz.