sarper yıldırım

Niye böyle oldu bu adam yav eskiden baya sevecendi.

hqdefault.jpg

Datlı dillim güler yüzlüm ey ceylan gözlüm forum hep seni arıyo neredesin sen.

Neredesin Zarper.

sent via GSC

Valla bak.uefa kupasi hakkinda aziz yildirimin tesadüf demesiyle ilgili bi yorum yapmıştı galiba,bende sen kesin fenerlisin gibi imada bulundum.ama oncesinde de hep fenerli imasinda bulunuyodum,cunku tarafsizdi biraz sarper abi.ben de Galatasaray hakkında olumsuz yoruma dayanamadigimdan sarper abiye takmistim o donem.bigun bana mesaj atti,senin derdin ne diye?sonra galiba Galatasaray videosu falan koymustu,youtuba..ordan dedim bu Galatasaraylı tamam

Sende başka çeşit bir manyaksın da dur bakalım. Aklıma özelden yazarken bir anda her mesaja gif paylaman geldi, herkes ayrı cins burada. :puhaha:
Yav foruma ilk geldiginde 15 yasindayken bole degildi Zurhan gibiydi ayni, ciddi post kasardi ,ama Gsc nin buyusune kapildi ve manyaklasti.

Valla bak.uefa kupasi hakkinda aziz yildirimin tesadüf demesiyle ilgili bi yorum yapmıştı galiba,bende sen kesin fenerlisin gibi imada bulundum.ama oncesinde de hep fenerli imasinda bulunuyodum,cunku tarafsizdi biraz sarper abi.ben de Galatasaray hakkında olumsuz yoruma dayanamadigimdan sarper abiye takmistim o donem.bigun bana mesaj atti,senin derdin ne diye?sonra galiba Galatasaray videosu falan koymustu,youtuba..ordan dedim bu Galatasaraylı tamam

Geri
Üst Alt