Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.080
- 11.235
- 1.588
Acaba Serkanı banlamak için yetki istedi de vermediler mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bak ya adamın peşini de bırakmıyor sensiz günüm geçmiyor falan yazaydın en azından şimdi Allah bilir öyle şeyler yazmıştır ki döneceği varsada dönmezPm yolu ile forumumuza yeniden davet ettim kendisini benı kırmayacaktır.
Reiss sen fena dokunduruyon yaaa"Bir insan ne zaman ölüyormuş biliyor musun?
-Sevdiğinin hayalinde yaşamadığını anladığı an.."
Biz öldük Sarper artik donsen ne yazar![]()

Hedo nerdesin yav hg üstadMersin zirvesi istiyorsun demek sarper efendi
Tövbe tövbe, gece yarısı geçince yazmayın şöyle mesajlar sakıncalı.
Farklı anlam çıkarabilirsiniz ama herkesin hikayesi farklıdır heis benim açımdan sakıncalı bişi yokkTövbe tövbe, gece yarısı geçince yazmayın şöyle mesajlar sakıncalı.
Tövbe tövbe, gece yarısı geçince yazmayın şöyle mesajlar sakıncalı.

Gecenin ikisinde daha forumda yav sağa sola laf çeken kendi ama hep. bu da var. üstada saygımız sonsuz ama bu eleştirileride kabul etmesi gerekirNe farkeder ya sabah , akşam , gece aynı anlama götürürsün sen![]()
Çalışıyoruz, ekmek kavgası.Gecenin ikisinde daha forumda yav sağa sola laf çeken kendi ama hep. bu da var. üstada saygımız sonsuz ama bu eleştirileride kabul etmesi gerekir![]()
![]()
![]()
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
UlanReisin filmi cikmis kanal d'de
![]()
Buna izin vermem mümkün değil ustama karşı yapılan saldırıları o burda yokken müdafa etmek boynumun borcuAdamdir demistim lakin iki gun icerisinde forumumuza donus yapmassa madam olarak revize edecegim tespitimi.