- 3 Temmuz 2012
- 141.497
- 89.480
- 5.478
Sizde bekir avatarı koyarak destek olun öyle cok seviyorum yazmakla olmuyorÇok yakışmış
Sarperde görseydi keşke onun için yaptıklarını
TapaTalK
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sizde bekir avatarı koyarak destek olun öyle cok seviyorum yazmakla olmuyorÇok yakışmış
Sarperde görseydi keşke onun için yaptıklarını
TapaTalK
Bekir'i pek sevmezdiSizde bekir avatarı koyarak destek olun öyle cok seviyorum yazmakla olmuyor![]()
iyi insan
Seni millete troll diye tanıtmış bu konuda ne düşünüyosunbunda tapa vardır alıntı menşın layk ne varsa atsak kendisine ulaşan bildirimlere belki ne oluyor diye merak edip bakmaya gelir.
gerçi konuyu görüntüleyen sabit bi misafir var ya neyse
bende anlamıyorum neden böyle yaptı millete sinirleniyor hıncını benden alıyor seviyorum diye. gelsin kescem kulağınıSeni millete troll diye tanıtmış bu konuda ne düşünüyosun
TapaTalK
Serkan,Melih,Recep başını yedi Sarperimin. Arda mesela dönmüştü yanlışından ama siz üçünüz inatla devam ettirdiniz ve bu sonu hazırladınız. Mutlu musunuz ?
Sarper'in son sözlerinin ''Şafak ve Yıldırım'a hakkımı helal etmiyorum, bütün başıma gelenlerin sorumlusu onlar"dediği rivayet ediliyor.
Sadi'ye zamanında neler yaptı şu an çok iyi kenklerbende anlamıyorum neden böyle yaptı millete sinirleniyor hıncını benden alıyor seviyorum diye. gelsin kescem kulağını
Sarper'in son sözlerinin ''Şafak ve Yıldırım'a hakkımı helal etmiyorum, bütün başıma gelenlerin sorumlusu onlar"dediği rivayet ediliyor.
Adamı kacırttınız
drone lobisikim kaçırttı? apacilermi???
drone lobisi