sarper yıldırım

Mümessilken ara ara Yozgat çalışıyordum orada bir doktorla arkadaş olduk, gittiğimde onla takılıyordum neyse işte bunu hastasının eşi aradı (eşi hamile) adam karım kahve içince bağırsakları çalışıyor, erken doğum olacak diye korkuyoruz kahve içmesi problem yaratır mı diye sordu. Doktor da '' siz çocuğun sı.mak suretiyle doğacağını mı zannediyorsunuz '' demişti. Hahahahahahahaha

Kahve içiyor mu diye sorsa sıkıntı yok ta işte... :D

Bu da böyle bir anımdır.

;)...

ya siz onun nasıl bi insan olduğunu cidden anlayamamıssınız. özelde çok çirkinleşebiliyordu bazen. bi gece mesaj attı bu " poker biliyormusun" diye. bende "biliyorum" dedim. "hadi oynayalım" dedi "tamam" dedim. sonra "ama öyle boş boş beleş oynanmaz ortaya bişey koyalım" dedi." nedemek istiyorsun sarper sanal çipine oynuycaz işte" dedim.karşılık olarak "çocuk musun be beni kesmez çip mip" dedi. "neyine oynamak istiyorsun" diye sorduğumda çok afadersiniz attığı gifi altta paylaşıyorum.

DP3J9l.gif

bilmiyorum ya. hakettiğini bulur inş. gerçek hayatta

Hırsızın hiç mi suçu yok abi ?

O da az çıldırtmadı buradaki insanları, dalga mı geçiyor ciddi mi takılıyor belli değildi... Bizi psikopat yapmıştı son zamanlarda. Birlikte yaşadığım kadınlara Sarper'e dediğimden daha az seni seviyorum demişimdir. Tabi Sarper'e direkt seni seviyorum demiyordum; sevildiğini bil, sevildiğin için uğraşıyoruz/takılıyoruz vs gibi diyordum yanlış anlaşılma olmasın. :D

Bu kadar sevilmesine rağmen terkettiyse forumu hakikaten ayıp etmiş.
Hırsızın hiç mi suçu yok Lütfi Arıboğan - YouTube

Boşverin beyler dönmezse kendi bilir şımarmasın

-Tapatalk-

Konu Bilgileri
Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar
şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (1 kayıtlı ve 1 misafir)

Enteresan

Okuyorsa kendisini yeniden forumumuza davet ediyorum.Alinti bildirimlerimde ciddi bir azalma var.Kendimi yalniz hissediyorum.

S erkan Şafak ağlıyor.
A rda Sadi gülüyor.
R ecep billlur geçiyor.
P es ettik gel artık.
E tme eyleme sensizliğe bıktık.
R ye vitesi taktık.

C anımız gerçekten acıyor.
O rtalık gözyaşı doluyor.
M elankoli tavan yaptı.
E l insaf bırak bu inadı.

B izi bırakıp nereye gittin?
A lıntı yapılmıyor sene sittin.
C amlara adını yazdık.
K albimiz kurudu, insanlıktan çıktık.

Santraçta atlara fısıldayan adam geri dön

Forumda çok yeniyim. Ama tanıdığım bir kaç kişiden biri. Konuya yabancıyım. Merak ediyorum küsüp de mi gitti yoksa haber alınamıyor mu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yazık olmuş Sarpere.

GScimbom elitleri (!) her zamanki gibi bir üyeyi daha forumdan etmiş.
Bu iş böyle devam ederse koskoca forum 3-5 kişinin boyunduruğu altında, aynı dursun yönetimindeki GALATASARAY gibi küçülüp gidecek.

Forumda çok yeniyim. Ama tanıdığım bir kaç kişiden biri. Konuya yabancıyım. Merak ediyorum küsüp de mi gitti yoksa haber alınamıyor mu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GSC old boys küstürdü, forumu terk ettiği söyleniyor.

Ozledim poker üstadini

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt