- 20 Haziran 2011
- 61.258
- 68.701
- 4.758
Tamam lan konusacak cok konu birikti ,haftaya fenere gecilecegimiz hususunda fikir birligine varalim diyorumSeni ikna etmek için yazmadım ben ciddiyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam lan konusacak cok konu birikti ,haftaya fenere gecilecegimiz hususunda fikir birligine varalim diyorumSeni ikna etmek için yazmadım ben ciddiyim.
Eskisi gibi öyle aman sulh aman bilmem ne umrumda değil.Bu gevşek/troll muhabbetlere devam edersen basar engeli geçerim,olmaz Serkan Şafak diye bir kenkim olur biter.İşine gelirse.
Tamam lan konusacak cok konu birikti ,haftaya fenere gecilecegimiz hususunda fikir birligine varalim diyorum
Kendisine malın teki demiştim. Zira malın teki kendisi.
Şaka şaka, Serkan şimdi gelir capsli cevap verir,
sinirlenip cevap versin diye yazdım.
Her şey yazması için.
alnitak alnilam mintaka
Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü; şimdide yazsınlar kral geri döndü!Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü; şimdide yazsınlar kral geri döndü!Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü; şimdide yazsınlar kral geri döndü!Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü; şimdide yazsınlar kral geri döndü!Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü; şimdide yazsınlar kral geri döndü!Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü; şimdide yazsınlar kral geri döndü!Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü; şimdide yazsınlar kral geri döndü!Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü; şimdide yazsınlar kral geri döndü!Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü; şimdide yazsınlar kral geri döndü!Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü; şimdide yazsınlar kral geri döndü!
tanırmısın sarperi
Goztepemizin super lige yuruyusunde Zurnaligini 1 kez daha gostererek bizleri sevince bogmustur.Forumun buyuk cenabetlerinden birisi bize inat karsı takımları destekleyip yeniliyor sürekli
Sent from my iPhone using Tapatalk
Adamdir
Adamla hiç muhabbet etmemiş olmama rağmen konular içerisinde kurduğumuz bir kaç diyalogla efendi bir insan olduğu çıkarımını yaptım.
Sanırım iddaa oynamayı iyi biliyor.