Şaşı Bak Şaşır - 3 Boyutlu Resim ve Yapım Tekniği Paylaşımı

Tamer Tuna

10 Numara!
snap1874.webp

Kiliteli ve ilginç sonuçlu 3 Boyutlu resim ( Stereogram ) yada oluşturma tekniklerini paylaşalım..​

Son düzenleme:
bişeylerin eksikliğinden şüpheliydim ama, durumun eksiklik için yardım çağrısı yapacak kadar vahim olacağını hiç sanmazdım emmoğlu..
Yardım çağrısı değil yardım edeyim ekskikliklerini gideriyim dedim emmoğlu gördüğüm kadarıyla ihtiyacın varmış gerçekten üzülme dünyanın sonu değil be emmoğlu çaresi bulunur belki

Yardım çağrısı değil yardım edeyim ekskikliklerini gideriyim dedim emmoğlu gördüğüm kadarıyla ihtiyacın varmış gerçekten üzülme dünyanın sonu değil be emmoğlu çaresi bulunur belki
Cevaplayamadığın soruylamı yardım teklifi... al sana 300€ ...
Kafanı yorma boşuna, mazotun. benzinin bitecek...;D

Cevaplayamadığın soruylamı yardım teklifi... al sana 300€ ...
Kafanı yorma boşuna, mazotun. benzinin bitecek...;D
:asd: hangi soruyu cevaplamışım, ayrıca 1 yerde soru emaresi mi var resim paylaşım başlığı burası, şaşı bakıp şaşırılacak 2 adet resim attım sen de baya bir şaşırmıssın emmoğlu

he illa resimdeki ne diyorsan

biriye sormuşlar resimdeki ne
o da demiş ki bayılıyorsunuz boş gonişmaya hadi eyw :D

kilitlensin diyenler seri likeliyor bile

:asd: hangi soruyu cevaplamışım, ayrıca 1 yerde soru emaresi mi var resim paylaşım başlığı burası, şaşı bakıp şaşırılacak 2 adet resim attım sen de baya bir şaşırmıssın emmoğlu

he illa resimdeki ne diyorsan

biriye sormuşlar resimdeki ne
o da demiş ki bayılıyorsunuz boş gonişmaya hadi eyw :D
Hasta oldum resim katkı/paylaşım tercihine... Yani hastalandım, ne kaptıysam artıkımsa...:asd:

Geri
Üst Alt