Tamer Tuna
10 Numara!
- 17 Temmuz 2012
- 12.304
- 1.879
- 1.328
Kiliteli ve ilginç sonuçlu 3 Boyutlu resim ( Stereogram ) yada oluşturma tekniklerini paylaşalım..
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ondan sonra da diyosun ki nefret mefret, bi sürü terane.....Kilim mi bu
Sana gemi gibi görünmüş bana da bu şapkanın izdüşümü gibi geldi..
bişeylerin eksikliğinden şüpheliydim ama, durumun eksiklik için yardım çağrısı yapacak kadar vahim olacağını hiç sanmazdım emmoğlu..
Yardım çağrısı değil yardım edeyim ekskikliklerini gideriyim dedim emmoğlu gördüğüm kadarıyla ihtiyacın varmış gerçekten üzülme dünyanın sonu değil be emmoğlu çaresi bulunur belkibişeylerin eksikliğinden şüpheliydim ama, durumun eksiklik için yardım çağrısı yapacak kadar vahim olacağını hiç sanmazdım emmoğlu..
Cevaplayamadığın soruylamı yardım teklifi... al sana 300€ ...Yardım çağrısı değil yardım edeyim ekskikliklerini gideriyim dedim emmoğlu gördüğüm kadarıyla ihtiyacın varmış gerçekten üzülme dünyanın sonu değil be emmoğlu çaresi bulunur belki

![]()
Bunu kolay anlar ve tarif edersin...
Tmm gemi... Vapurdu ama gemi de olur..

Cevaplayamadığın soruylamı yardım teklifi... al sana 300€ ...
Kafanı yorma boşuna, mazotun. benzinin bitecek...![]()
hangi soruyu cevaplamışım, ayrıca 1 yerde soru emaresi mi var resim paylaşım başlığı burası, şaşı bakıp şaşırılacak 2 adet resim attım sen de baya bir şaşırmıssın emmoğlu Hasta oldum resim katkı/paylaşım tercihine... Yani hastalandım, ne kaptıysam artıkımsa...hangi soruyu cevaplamışım, ayrıca 1 yerde soru emaresi mi var resim paylaşım başlığı burası, şaşı bakıp şaşırılacak 2 adet resim attım sen de baya bir şaşırmıssın emmoğlu
he illa resimdeki ne diyorsan
biriye sormuşlar resimdeki ne
o da demiş ki bayılıyorsunuz boş gonişmaya hadi eyw![]()

Allah şifa versin emmoğlu zor 1 durum gerçektenHasta oldum resim katkı/paylaşım tercihine... Yani hastalandım, ne kaptıysam artıkımsa...![]()