Şaşkınlık Yaratan Rakam!

Töre Dirik

👐 Mauro İcardi 👐
GalataSarayı Efendileri
Türkiye, Passolig'i tartışadursun, Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi satılan bilet miktarı duyanları hayrete düşürüyor! Maça 24 saatten biraz fazla bir süre kala yaklaşık 30 bin biletin sadece 7.700'ü satılmış durumda!

arenatribun600_B6LV3.jpg

NTV Spor Muhabiri Evren Göz, TT Arena'ya giderek bilet satışı ve stada ulaşımla ilgili incelemeler yaptı.

Sarı kırmızılılarda derbiye 30 saatten biraz fazla bir süre kala satılan bilet miktarı oldukça düşük.

22 bin kombineden geriye kalan yaklaşık 30 bin biletten sadece 7.700'ü satılmış durumda. Yetkililer, maç günü gerçekleşecek satışlarla derbide yaklaşık 40 bin taraftarın olmasını beklediklerini söylüyorlar. Bu da tribünlerin yaklaşık %30'unun boş kalacağı anlamına geliyor.

Bu arada derbi günü metro çalışmayacak. Stada ulaşım ücretsiz otobüslerle sağlanacak.

NTVSpor

sırf o eziyeti çekmemek için bile gidilmez. metro yok sadece otobüs var oda binebilirsen :)

Cezası nedir bilmemekle beraber, eğer sadece para cezasıysa, maça biletsiz seyirci de alınmasından yanayım. Ya da gerekirse bedava bilet dağıtsınlar ne yaparlarsa yapsınlar ama o stad bir şekilde dolsun.

TFF'den sonra artık Belediye vb. şeylerde herhalde Fener'e yardım etmeye karar verdi niye gitsin taraftar İstanbul gibi bir yerde en büyük ulaşım aracı kullanım dışı şaka gibi sanki Uganda'da yaşıyoruz. Zaten maçda saat 19:00'da ve Cumartesi çalışanlar var bu saatte mümkün değil gidemezler her zaman Pazar olan derbi niye Cumartesi bunuda anlamış değilim bırakın maça gitmeyi çoğu kişide maçı evinde yarısından sonra izlemeye başlıcaktır. Stata gidenler ise maça vardıkları taktirde ki nasıl varacaklarıda şaibeli maç bittikten sonra evlerine kaçta giderler acaba.

Sivas maçındaki atmosfer olacaksa 30 bin bile olsa fark etmez. Yeter ki o günkü gibi maça bizzat etki eden bir taraftar grubu olsun.

Ben tamamen dolacağını düşünüyorum. Evren Göz'e göre Ultraslan'da maça gitme kararı almış ve harika bir koreografi yapacaklarmış.

Haberde 22 bin denmiş ama 26 bin kombine sattık bu sene

bıldıgım kadarıyla mac bası 100bın tl pasolıg uygulamama cezası...yarın da satılmazsa bı maclık uygulamayabılırız aslında

Metro yok ama taraftarlar otobüsle toplu olarak götürülecekmiş.

GT-I9300 Tapatalk

30-35 bin olabilir seyirci kitlesi. İyi bir atmosfer için yeterlidir. Ancak görüntü olarak hoş gözükmeyecek.

benim merak ettim bu pasoligden külübler tam olarak ne kazaniyor?

Stat'ın dolması lazım. Derbi bu derbi

Tıklım tıklım dolması gereken bir maç. Sonra protestoya devam edebilirler.

Geri
Üst Alt