Satılık Kalemler ve İğrenç Manipülasyon Girişimi

Mert Can

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Şike ve şikecilere hep destek, tam destek mottosuyla yayın hayatına devam eden Amkspor, Eurosport, Radyospor ve SporX bugün gece saatlerinde, hep bir ağızdan anlaşmışcasına "UEFA Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi Gelirlerine El Koydu" diye bir haber girerek, futbol kamuoyunu şok etti bildiğiniz gibi. Hatta kendilerini uyaranlarla komik olmayin, UEFA'nın resmi sitesinde yazıyor, şeklinde laf atmaktan da geri kalmadılar.

Tüm bunlardan 30dk. sonra bir anda yine hep birlikte "Düzeltme" yayınlayıp, aslında cezanın 200 Bin€ olduğunu ve bunun da halihazırda Galatasaray tarafından SKP'ya bildirilmiş olduğunu yazıyorlar. Bu haberlerin arkasında şikenin ağababası hakkında bugün Galatasaray SK tarafından yapılan açıklamanın hazmedilemediği mi yatıyor? Yoksa kendisine gazeteci diyen bu adamlar, hiçbir dayanağı olmayan bu haberi bir anda hep beraber tesadüfen mi giriyorlar?

Yaptıkları haberin borsada işlem gören bir şirketin hisselere zarar vereceğini bilerek ve isteyerek mi yapıyorlar bu haber? Bundan zevk mi alıyorlar yoksa? Peki başlarına ne geleceğini biliyorlar mı acaba?

Gelelim madalyonun diğer yüzüne. Yani spor kamuoyundaki kendisine "tarafsız" diyen ve şike hakkında yorum yapmaktan kaçınan medya mensuplarına. Siz ayan beyan kanıtlanmış olan şike ve şikeciler hakkında konuşmamayı "tarafsızlık" olarak gördükçe, bu satılık kalemlere meydanı boş bırakmaya devam edeceksiniz. Her geçen gün bir kaç kalem daha satılmaya devam edecek, gün gelecek ki kendinize yer bulamayacak, siz de kalemlerinizi satmak zorunda kalacaksınız. Bunun son örneği Kaan Kural'ı ayan beyan tehdit eden Fenerbahçe yöneticisidir. Ayağınızı denk alın ve sadece işinizi yapın. Gazetecilik yapın ve bize gerçekleri yazın.

Bunlarda şikesever Türk medyasından alıntılar.

BrAEaCkCMAA_ktZ.jpg:large

BrACZnGIIAAzoxe.png

BrAC7XdIEAA9IHY.jpg:large

BrAC0RdCMAA7K_1.png

BrACwy6CYAAnNfm.jpg

BrAClhxCAAEtEwp.png

BrAChsRCUAA4syV.png

Rakiplerimizi iyi taniyin. Galatasaray, yonetim ve teknip ekip saha icinden once bu ve bunlar gibi sayisiz bela ile savasmak zorunda. Dusman o kadar fazla ki bir de icte bolunmek fazla. O yuzden hep dedigim gibi ne olursa olsun hep birlikte ve kulube destek halde durmaliyiz. Bu kadar kapsamli ve sistematik saldirilar daha once olmamisti. Sikeye, iki kurus icin siyasileri yalamaya karsi durup, basketbol finalindeki gibi planli tiyatrolara comak soktugumuz icin bu zirlamalari. Bitmeyecek, artarak devam edecek. Hazir olun.

Adı geçen paralı köpeklerin sahiplerine , haberlerden sorumlu olan yetkililerine vede haberi geçenlere ayrı ayrı olmak üzere yüksek miktarlarda tazminat davaları açılmalı ,

ayrıca tüm bu kurum ve bireysel kimlikler bizzat resmi sitemizden isim isim afişe edilmeli ,

savaşsa savaş !

Galatasaray taraftarının bu ifşa edilen şikeseverleri takip etmeyi bırakması lazım derhal.

Bir kaç saat sonra yine bunların sitelerinden alıntı yapan olur.

Beyaztv'yi izleyenler gibi bunları takip eden taraftarımız var işte

Bide bunlara inanıp, yönetime ve futbolculara sallayanlar var.

Asagilik insanlar bu durumu twitterindan tut her yerde yaymak lazim.Hepsinin isinden olmasi icin herseyi yapalim yeter artik.

SON DAKİKA: Galatasaray Yönetimi, "UEFA, Galatasaray'ın gelirlerine el koydu" haberini yapan kuruluşları mahkemeye veriyor.

Her akşam Forum+Mail+Twitter her daim açıktır benim PC de... Twitterda geniş bir takip portföyüm var. Benim takip ettiğim çok sayıda hesap var.

Bu yüzden bu maniplasyonları en çok 3-5 dk içinde görebiliyorum. Bekle-gör taktiği yapıyorum.Yetmezse google da son 24 saat araması yapıyorum.

O yüzden bu akşamkine de takılmadım çok şükür.

Hatta ilk gördüğümde konu açmayı düşündüm ancak dediğim gibi 3-5 dk içinde foyaları meydana çıkınca açmadım.

Su güne dek hasbel kader takip etmisligim vardir ama artık yeter.

Ben bir Galatasaray taraftarı olarak , kime ne amaçla hizmet ettiği ayyuka çıkan

Amkspor,sporx,ntvspor,haberturk, sözcü yayın kuruluşlarının yazılı ve sosyal medya üzerinden artık takip etmeyecegime namus ve serefim üzerine söz veririm.

Zor degil siz de kendinize söz verin , pirim yapmalarına izin vermeyelim.Galatasaray taraftarı ekonomik yaptırım gücünü hissetirirse bu ülkede hükümet bile düşer.20 milyonun üzerinde çalışan insandan bahsediyoruz, hapsirsak ankaranin zature olması lazım.az birlik az dirlik, bu kadar güç değil!

@twtmel

Yıllardır herkesin dediği gibi Türk Spor medyası Fenerbahçe'nin elinde.

Bunu tapelerde de herkes gördü.

BORSA Manipulasyonu hepsi, indiri gandi yapacaklar haydutlar. (emri veren de belli, şikeden ceza yiyenler)

yapılacak işler listesi...

1- GSTVnin şifreli yayından kurtarılıp tüm taraftarların ulaşabileceği bir platform haline getirilmesi

2- Havuzdan çıkıp GSTV üzerinden maçlarımızın yayınlanmasının sağlanması

3- GSTV yayınlarının daha aktif hale getirilip taraftara direkt bilgi verilmesi

4- haftada en az iki kere medyada çıkan yalan haberlerin okan bayülgen'in programında dalga geçtiği gibi GSTVde yayınlanarak dalga geçilmesi

önce bunları yapın sonrasına bakarız tekrar...

Bahsettiğim yayim kuruuslarinin hepsini Twitterdan da sildim

@twtmel

yapılacak işler listesi...

1- GSTVnin şifreli yayından kurtarılıp tüm taraftarların ulaşabileceği bir platform haline getirilmesi

2- Havuzdan çıkıp GSTV üzerinden maçlarımızın yayınlanmasının sağlanması

3- GSTV yayınlarının daha aktif hale getirilip taraftara direkt bilgi verilmesi

4- haftada en az iki kere medyada çıkan yalan haberlerin okan bayülgen'in programında dalga geçtiği gibi GSTVde yayınlanarak dalga geçilmesi

önce bunları yapın sonrasına bakarız tekrar...

2. - Havuzdan cikmak hukuken imkansiz suanda, TFF nin kurallari buna izin vermiyor malesef..

Adam olmak çok mu zor be kardeşim.? Onun bunun iti olacağına aç dolaşın lan daha iyi.

Geri
Üst Alt