Satılık Kalemler ve İğrenç Manipülasyon Girişimi

iğrenç bir medyamız var bu yaptıkları hiçbirinin yanına kar olmaz hepsi gunun birinde yaptıkları taraflı kışkırtıcı terbiyesizce ahlaksızca pislik oyunlarının ve şikebaşının talımatlarıyla yaptıklarının her turlu oyunun cezasını alacaktır ya burda ya öbür tarafta

Medya bu şikecilerin elindedir aşırı örgütlü ve talimatlı çalışırlar. Bizde bu tür bir yapılanma hiç olmamıştır eski oyuncularımız, yöneticilerimiz vs. bile tarafsız hatta bize karşı olup eleştirmiştir. Şikecilerde böyle bir şey yoktur medyada her yerde adamları vardır ve köpek gibi savunup maşalık yaparlar.

Gercekten bu son 2 yil bize agir takiliyorlar. Boykot etmemiz lazim. Ben mesela artik Beyaz Futbolu izlemiyorum :) Sabah gazetesine zaten yillardir giris yapmiyorum :D

Gercekten bu son 2 yil bize agir takiliyorlar. Boykot etmemiz lazim. Ben mesela artik Beyaz Futbolu izlemiyorum :) Sabah gazetesine zaten yillardir giris yapmiyorum :D

boykot etsek ne olur... yazılan herşeye inanıp kendi kulübüne tavır alan bir taraftarımız var... ünal aysal'ın ergin ataman'a "gel seni teknik direktör yapalım" haberine bile inanan var...

Geri
Üst Alt