Savaşçı | Fox TV

Tüylerim diken diken oldu.

Gesendet von meinem SM-T530 mit Tapatalk

Merakla bekliyorum,umarım siyasetten uzak ve olayları yanlı bir şekilde seyirciye aktarmazlar,tek temennim objektif olmaları.Diriliş Ertuğrul,deli yürek ve bilimum dizi gibi yanlı ve taraflı dizi olmaz inşAllah.

Boş bir dizi olacağı kesin

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merakla bekliyorum,umarım siyasetten uzak ve olayları yanlı bir şekilde seyirciye aktarmazlar,tek temennim objektif olmaları.Diriliş Ertuğrul,deli yürek ve bilimum dizi gibi yanlı ve taraflı dizi olmaz inşAllah.
Diriliş de yanlı olan ne?

Farkındaysanız son zamanlarda bu tarz benzer diziler hazırlanmaya başladı.Hem de dizi sezonunun sonlarına geldiğimiz dönemde,geçmiş dönemlerde, su sıralar değil ama nisan mayıs aylarında Muğla'da,Bodrum da,Antalya' da geçecek dizi reklamları yapılır yazın tutarsa kışın İstanbul'a taşınırdi bir şekilde.

Artan terör olayları ve içinde bulunduğumuz siyasi konjonktür gereği ve ek olarak Abd dışında(ki Trump sonrası olaylar aslında çok memnun olunmadığını da işaret etse de)genel anlamda sağ görüşlü diye adlandırılan politikaların temelden sarsılma durumu bu tarz dizilerin sipariş üzerine çekildiği iması yaratıyor bende.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakarya Fırat gibi bir diziyi bitirmek için elinden geleni yapan hükümet yarın aynısını buna da yapar. Ülkemizde terör örgütlerine karşı yapılan diziler çok yayında maalesef ki kalmıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sakarya Fırat gibi bir diziyi bitirmek için elinden geleni yapan hükümet yarın aynısını buna da yapar. Ülkemizde terör örgütlerine karşı yapılan diziler çok yayında maalesef ki kalmıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yeni bir çözüm süreci başlarsa bu dizinin de sonu aynı olur. Hele -sakıncalı şekilde- IŞİD falan karıştırırlarsa KVT gibi 3. bölümü göremeyiz.

Umarım gerçekliğin hamasetin önüne geçtiği bir dizi olur.

İslam ağırlıklı,o devirde kayı boyu özellikle Türk töresine sahipti bu dizide islam yoğun.

dizide türk töreside işleniyor islam ağırlıklı diye birşey yok biraz baktığım için biliyorum. ayrıca tarihçiyim. o dönem, anadoluda islamın zirve yaptığı dönemlerden biridir böyle işleniyorsa bile yanlış birşey olmaz.

dizide türk töreside işleniyor islam ağırlıklı diye birşey yok biraz baktığım için biliyorum. ayrıca tarihçiyim. o dönem, anadoluda islamın zirve yaptığı dönemlerden biridir böyle işleniyorsa bile yanlış birşey olmaz.

Bende çok fazla izlemiyorum açıkcası ama gözüme çarpmıştı izlediğimde galiba o bölümde biraz fazlaydı.

Bende çok fazla izlemiyorum açıkcası ama gözüme çarpmıştı izlediğimde galiba o bölümde biraz fazlaydı.

katılıyorum bir miktar aslında sanada iktidara hoş gelmek için abartılı işleniyorda olabilir bende sürekli izlemiyorum ama ilk sezonuna biraz bakmıştım dönemi iyi yansıtıyordu.

bayrakli olan diziyi izlemem. bakiniz michael bay'in filmlerinide izlemiyorum.....

katılıyorum bir miktar aslında sanada iktidara hoş gelmek için abartılı işleniyorda olabilir bende sürekli izlemiyorum ama ilk sezonuna biraz bakmıştım dönemi iyi yansıtıyordu.

Önereceğizin tarih ile ilgili film veya dizi varmı ? bilim kurgudan sonra en sevdiğim tür.

Önereceğizin tarih ile ilgili film veya dizi varmı ? bilim kurgudan sonra en sevdiğim tür.

tarz belirtmemişsin yada yerli yabancı ortaya karışık yapıcam o yüzden

tr de şuan en iyi tarih dizisi kanal d yapımı Vatanım Sensin var kurtuluş savaşı dönemini işliyor.

yabancı dizi olarak Vikings, Rome, spartaküsü gerçekci bulmuyorum tarihi gerçekliğin uzağında ama iyi dizidir.

film olarak : Devrim Arabaları, Cennetin Krallığı, Son Samuray(bunu tavsiye ederim), Cengiz Han, Çöküş (hitlerin çöküş dönemini anlatıyor), başkalarının hayatı, Er Ryan'ı Kurtarmak (ödüllü filan müthiş film), Kapıdaki Düşman, Schindler'in Listesi (ağlama garantili ama uzun biraz), Braveheart

tarz belirtmemişsin yada yerli yabancı ortaya karışık yapıcam o yüzden

tr de şuan en iyi tarih dizisi kanal d yapımı Vatanım Sensin var kurtuluş savaşı dönemini işliyor.

yabancı dizi olarak Vikings, Rome, spartaküsü gerçekci bulmuyorum tarihi gerçekliğin uzağında ama iyi dizidir.

film olarak : Devrim Arabaları, Cennetin Krallığı, Son Samuray(bunu tavsiye ederim), Cengiz Han, Çöküş (hitlerin çöküş dönemini anlatıyor), başkalarının hayatı, Er Ryan'ı Kurtarmak (ödüllü filan müthiş film), Kapıdaki Düşman, Schindler'in Listesi (ağlama garantili ama uzun biraz), Braveheart

Sağolunca hocam liste yapıp sıra sıra izleyeceğim bunları :) çok teşekkürler.

Geri
Üst Alt