Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu adamlar geçen sene Ahmet Arif Kesen'e bile beğendirdiler kendilerini. O kadar iyiydiler siz düşünün. Şimdi formsuz olmaları nedeniyle herkes atıp tutmaya başlamış. Vallahi biz adam olmayız.
ikiside geçen seneki gibi değil üzerine mariano ve nagatomo yaşlandı eskisi gibi değil ve kadro dışı kalan LİNNES hepsinden iyi çok ilginç bir türlü anlamadım bu işi.
Liyundama saglam oyuncu bazen hirsina yenilip calim atiyorda. Digeri tam bir mal oldu cikti 6 ayda bu seviyeye nasil ulasti cok merak ediyorum. S.liginde donk oynar muhtemelen.
Mal demis miydim
Doğrusu, eğrisi bize kalmış nedir ya? Biz şampiyon olduğumuzda da haber yapmasınlar o zaman. Doğrusu, eğrisi size kalmış desinler. Sinirli olabilirsin ama adamların doğru yaptıkları haberde de laf yapmayalım. Vida olayı da beni ilgilendirmiyor. O başka takımın derdi. Yoksa Beşiktaş-Fanatik yazınca Ali Ece’nin Roco’yu itin g.tüne soktuğu bir video çıkıyor direkt. Demek ki onlara da laf söyleniyormuş. Biz sadece kendi açımızdan bakıyoruz bazı şeylere.
Asil marcao cop lyundama adam kac tane top cikariyor gecen macta son 10dk 20 tane orta acti adamlar niye actiriyorsun? Ortasaha ile defans arasi mesafe fazla gibi ve bekler defansif olarak aşiri çöp oldugundan cok fazla atak yiyoruz
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.