Üye Görüşü Sayın 8 Milyar Dolarlık Ünal Aysal'a

Emir Sato

GSC'nin Whiskey Uzmanı
Ulubatlı Souness
fazlasini degil sadece sokaga attigin $200 milyonumuzu istioruz vermeyen
FENERLI OLSUN
ha diyebilirsin ki ben zati cepten $150 milyon verdim ok o vakid $50 milyonumuzu ver.

8 milyarlık olduğunu nerden biliyon

Son düzenleme:
Kulupte kalan alacaklarini istemesin kafi.Gerci cebinden para verdigi de mechul.

2 mılyon dolar alacagı varmıs.onuda bırakırken hıbe edıyorum demiş buyuk basgaaan

Ünal Aysal'ı başımıza bela eden İnan Kıraç, bu rezilliğin hesabını versin !

Bi ömür çalis parani veysel- burak-hamit yesin

Milyon ve milyarlardan bahsederken çok rahatız. Asgari ücret 900TL lan kendinize gelin.

Şurada hanginiz milyoner ve milyarder olsanız futbolu fln hayatınızdan çıkarırsınız, adam yine gelmiş başkan fln olmuş can sıkıntısından. :D

Cebinden 5 kuruş verdiği yok ya :)

Aksine geçenlerde ortaya atılan bir iddiaya katılıyorum.. birçok eski liseli asalak sistemi kurmuş, taraftarın sırtından elde edilen gelirlerden geçiniyor..

Yoksa nasıl olacak bu kadar borç ya.. real madrid'ten fazla lokal taraftarımız var ama sanki bale ile ronaldo'yu biz almış gibi borç içinde yüzen biziz..

Barcelona'dan pahalı bizim maç biletleri ve geçen sene bizzat kombine sahibi olarak gördüm ki stadımız nerdeyse her maç full çekti bu senenin aksine.. nerede bu paralar arkadaş?

Biletimiz Barcelona'dan pahalı ama kasamıza giren daha az.. kim yiyor bu paraları? Adamlar neymar ve messi için harcıyor, biz liseli asalaklar için..

Tüm gsliler 1tl verse 20-30 milyon toplariz :D

Geri
Üst Alt