Sayın Ergin Ataman ile Ömür Boyu Sözleşme İmzalanmalıdır

Doğru diyorsun modum ama insan hem hatalı olup hem de tehditkar bir tavır takınınca bitiremiyorsun gerilimi. Açın bakın önceki mesajlarıma gerilimi bitirmek için elimden geleni yaptım. Yanlış anlaşılma oldu demek ki uzatmayalım dedik şakaya da vurduk ama dinletemedik. Tam bitti derken birileri geliyor tahrik ediyor. Bu forumda ceza sistemi neye işliyor ben onu çözemedim. Soru sorduk cevap bekliyoruz o da gelmiyor. Her önüne gelen forumun sahibiymiş gibi takılacaksa ve hatta tehditkar mesajlar atabilecek derecede seviye yerlere düşecekse biz hiç girmeyelim o zaman bu foruma.

Eskiden bu forum böyle değildi. Yazık!

Kardes cok haklisin ama ben 2006 dan beri forumdayim ve maalesef forum boyle neden diye sorcak olursan gir bak bi onursal uyelere...

Baska da bisi demiyorum.

Bu kadar .

Anlayana.

Uzatmayın arkadaşlar daha fazla tadınız kaçmasın gereksiz bir gerilim var

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

@Erman Tüker böyle güzel üslupla başvurularını taleplerini yöneticilere bildir emin ol olumlu bi karar, geri dönüş olur. Haklı veya haksız konuya hakim değilim ama misal üstüne geliniyor ısrarla 1uyardın olmadı 2uyardın olmadı dediğim gibi başvur. Sinir kadar kötü Bişey yok bende çok çektim ama en iyisi görmezden gelmek, emin ol şu yaptıkların mutlaka olumlu olarak sana döner ve forumdaki gözardı et butonu tam bu yakınmana çare niteliğinde. Sen herşeye rağmen sağduyulu ve sakin ol renkdaşım :)

Olabilir öyle yapmak lazım o halde renkdaş çünkü bitmez bu kendini beğenmişlik. Lakin modlar daha duyarlı olabilirler bence bu tarz konularda. Rahatsız olduğum mesajları raporluyorum o halde ve daha da herhangi birşey yazmıyorum.

Kardes cok haklisin ama ben 2006 dan beri forumdayim ve maalesef forum boyle neden diye sorcak olursan gir bak bi onursal uyelere...

Baska da bisi demiyorum.

Bu kadar .

Anlayana.

Doğrudur renkdaş ne diyeyim bilmiyorum o kadarını. Onursal üye olayı da yalanmış demek ki onu anlamış olduk en azından.

Edit: Özelden yazmamı isteyen bana da özelden yazar. Bana açıktan yazana ben neden özelden yazayım?

Var desem ne olacak? Yok desem ne olacak? Sen hele onu de bana önce sonrasına bakarız. Onursal Üye olacaksın bir de yazık!

Ben buna cevap vermeyi unutmustum yahu.

Sen once algilama ve okudugunu anlama dersleri al ondan sonra tartisacak seviyeye geliriz.

Simdi senin seviyene inersem kufur icerigi falan olacak sonra kendime ceza vermedim diye forum soyle adaletsiz boyle adaletsiz diye baslayacaksin.

$

HALIL

HALIL

HALIL ATAMAN

CIMBOMUN COCUGU

HALIL ATAMAN

Milli takımdan istifa etmemesi nedeniyle kendisinden soğudum. Artık önemsiz benim için.

bazı arkadaşlar hala dalgaya vurduğumu sanıyor

2-3 kişi beni reelde tanır burdan

en değer verdiğim aktif gsaraylı ergin hocadır

kimse beni bu konuda sorgulayamaz

SONUNA KADAR HALIL ERGIN ATAMAN

galatasaray taraftarından cacık olmaz. önce oktay mahmutiyi sonra fatih terimi ve elbet bir günde ergin atamanı kaybedeceğiz. bülent tulun istediği adamları dolduracaktır her yere.

Geri
Üst Alt