Schalke, Naldo ile 2 Yıllık Sözleşme İmzaladı!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
CifXirbWsAAfgsN.jpg

Schalke, Wolfsburg ile sözleşmesi sona eren Brezilyalı savunma oyuncusu Naldo'yu transfer ettiğini açıkladı.

Naldo bu sezon Wolfsburg formasıyla 40 resmi maçta görev alırken, 2 de gole imza attı.

Mavi-beyazlı ekip 33 yaşındaki tecrübeli oyuncu ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Naldo wechselt ablosefrei zum FC Schalke 4 - News - Schalke4.de

Millet transfer basladi bile bizimkiler transferin t sini bile düsünmüyorlardir

Schalke icin iyi transfer

Nando okudum

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

reyiz defanslardan,şöyle kule gibi ecnebi defans görmek nasip olmadı Galatasaray'da.

Biz de alabilirdik, en azindan Balta dan kurtulmus olurduk cunku Nando cok ust duzey bir stoper olmasada Turkiye liginde isini iyi yapardi. Bizde boyle istikrarli oyunculari belese kapmasini bilmeliyiz ama bizim yonetim transfere Agustos ayinda baslar her zaman ki gibi.

bu herife helal olsun 30undan sonra performans artırdı..

Biz de alabilirdik, en azindan Balta dan kurtulmus olurduk cunku Nando cok ust duzey bir stoper olmasada Turkiye liginde isini iyi yapardi. Bizde boyle istikrarli oyunculari belese kapmasini bilmeliyiz ama bizim yonetim transfere Agustos ayinda baslar her zaman ki gibi.

2-3 sene önceki halimizde olsak alırdık. Bugün bu adamlara Bundesliga'da başka takıma gitme bize gel diye önerebileceğimiz ne iyi para be Avrupa var.. Durumlar düzelene kadar transferde zorlanabiliriz.

transfermarktta 2017de sözleşmesi bitiyor yazıyordu nasıl beleşe almışlar opsiyonlu muymuş o 2017

Monaco kadroda düsünmüyormus.artik. Aylik 166 bin euro brüt ücreti varmis. Bizimkiler stoper bulamazsa bunu 6 ayligina eger Monaco ücretinin yarisini verirse toplamda 500 bin euro maasla alabilir. 37lik genc yetenekle oynariz Donk'u da yedek yaparlar. :asd:

Monaco kadroda düsünmüyormus.artik. Aylik 166 bin euro brüt ücreti varmis. Bizimkiler stoper bulamazsa bunu 6 ayligina eger Monaco ücretinin yarisini verirse toplamda 500 bin euro maasla alabilir. 37lik genc yetenekle oynariz Donk'u da yedek yaparlar. :asd:
MURH
Ne dion lan akşam akşam 4 yıl oncenin msjini yanitliyorsun

Naldonun kayınpederi trafik kazası yapmış arabada Naldo'nun eşi ve oğlu varmış. Oğlunun kalbi 2 kez durmuş ambulanstaki müdahale ile hayata döndürülmüş şimdide 2 gün uyutulacakmış. Allah evladına şifalar versin çok üzüldüm.

Naldonun kayınpederi trafik kazası yapmış arabada Naldo'nun eşi ve oğlu varmış. Oğlunun kalbi 2 kez durmuş ambulanstaki müdahale ile hayata döndürülmüş şimdide 2 gün uyutulacakmış. Allah evladına şifalar versin çok üzüldüm.
o naldo bu naldo degil yahu. Antalydaki naldo baska.

Geri
Üst Alt