Schumacher İçin Üzen Açıklama

Ozan Kesgin

Cezalı
En kötü senaryoya hazır olunmalı

zajawka.jpg

Eski Formula 1 doktoru Gary Hartstein, Schumacher için "en kötü senaryoya hazırlıklı olunması" çağrısında bulundu.

Kişisel sosyal medya hesabından Schumacher'in sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulunan Hartstein, yaklaşık 8 haftadır yapay komadan uyandırılmaya çalışılan ünlü pilotun durumunun kritik olduğunu belirtti.

"Zaman geçtikçe Schumacher'in durumunda önemli bir gelişme olasılığı daha da azalıyor" ifadesini kullanan Hartstein, ünlü pilotun tedavisinde her türlü olasılığa hazırlıklı olunması gerektiğini kaydetti.

Kariyerinde 7 Formula 1 şampiyonluğu bulunan pilotun her zaman çok sevilen birisi olduğunu hatırlatan Hartstein, "Yıllarca her yerin Ferrari bayrakları, şapkaları ve tişörtleriyle kaplandığını gördüm. Hepsi Micheal içindi. Ona gösterilen sevginin derinliği ve devam etmesi beni hala şaşırtıyor" değerlendirmesini yaptı.

Ailesinin özel isteği nedeniyle Schumacher'in sağlık durumunda yaşanan gelişmelerin sürekli takip edilemediğini ve bu nedenle sevenlerinin umutlanmaya devam ettiğini belirten Hartstein, "Kötü bir haber ortaya çıkarsa, hayranlarının yaşayacağı durum beni daha çok endişelendiriyor" ifadesini kullandı.

Schumacher'in tedavisinde, ocak ayı sonunda aldığı narkoz azaltılmaya başlanmış ve yapay komadan uyandırılma sürecine geçilmişti.

En kötü senaryoya hazır olunmalı - Anadolu Ajansı

Tecrübelerime dayanarak söylüyorum bu tarz kazalarda ilk 48 saatte kayda değer bir olumlu gelişme yaşanmadığında malesef sonuçlar yüksek olasılıkla üzücü oluyor.

Belki de aramızdan ayrılacak olması bir sporcu olan schumacher için daha hayırlısıdır , hayatı boyunca yatalak olmak çok zor bir durum.

(Dini tercihlerine bakmadan) Bir aile babası ve milyonların sevgilisi olan Schumacher'i sevenlere ve başta ailesine Allah sabır versin.

Colin mcrae gibi efsane helikopter kazasında öldü.

Schumacher gibi efsane kar kayağında kaza geçirdi.

Kötü şans, üzücü şeyler. Bu adamlar çocukluk-gençlik dönemlerimizin efsaneleri, biriyle ralli, diğeriyle F1 yarışlarının hayranı olduk bizler.

Umarım sağlığına kavuşur bi efsaneydi F1 de

Colin mcrae gibi efsane helikopter kazasında öldü.

Schumacher gibi efsane kar kayağında kaza geçirdi.

Kötü şans, üzücü şeyler. Bu adamlar çocukluk-gençlik dönemlerimizin efsaneleri, biriyle ralli, diğeriyle F1 yarışlarının hayranı olduk bizler.

+ayrton senna

Yaradanım yardımcısı olsun inşallah.Gerçekten çok zor bir durum.

Koca efsane gözümüzün önünde eriyor... Allah sevenlerine sabır versin.

Şimdi ben yazacaktım,geçenlerde doğum günüydü..Gerçi o yarış esnasında gitti böyle abidik gubidik şekilde bir kayakta değil.

Üzücü olan bu işte sen git 300-350 km'lerle birşey olmasın,böyle saçmasapan birşeyde ölümü iliklerinde hisset. İnsan düşündükçe hem üzülüyor hem de kahroluyor.

Diren Schumii..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt